Ukrayna'dan Türkiye'ye Destek: Açığı Biz Kapatırırız - Son Dakika
Ekonomi

Ukrayna'dan Türkiye'ye Destek: Açığı Biz Kapatırırız

Ukraynalı bakan, Türkiye'ye yönelik ticari kısıtlamalarından dolayı Türkiye gıda pazarında doğabilecek herhangi bir açığı memnuniyetle doldurmaya hazır olduklarını söyledi.

30.11.2015 20:57  Güncelleme: 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ukrayna Tarım Politikası ve Gıda Bakanı Aleksey Pavlenko, Rus hükümetinin Türkiye'ye yönelik ticari kısıtlamalarından dolayı Türkiye gıda pazarında doğabilecek herhangi bir açığı memnuniyetle doldurmaya hazır olduklarını söyledi.

"BÜTÜN OLANAKLARI SEFERBER EDERİZ"

Pavlenko yaptığı açıklamada, Ukrayna'nın gıda üreticileri ile Türkiye'nin ilgili kurumlarını bir araya getirmeye hazır olduklarını belirterek, böyle bir gerekliliğin doğması halinde bütün olanakları sağlayacaklarını vurguladı.

"İHTİYAÇLARI GİDERİRİZ"

Bakan Pavlenko, "Eğer Türkiye'de buğday, arpa, mısır veya yumurta, süt, tavuk gibi ürünlerde ya da dışarıdan tedariki sağlanan gıda ürünlerinde bir ihtiyaç doğarsa, bu ihtiyaçları gidermeye memnuniyetle hazırız" diye konuştu.


Ukrayna\'dan Türkiye\'ye Destek: Açığı Biz Kapatırırız
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Ukrayna'dan Türkiye'ye Destek: Açığı Biz Kapatırırız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • m karacam: TÜRKİYE CUMHURİYETİ kendisine yapılan iyiliği asla unutmaz ama kötülüğü hiç unutmaz bize yardım eden destekm olan aslında kendisine yardım eder TÜRKİYE inşaat sektöründe gıda sektöründe ve tekstil sektöründe ortata doğuda lider bize zarar vermek isteyen kendine zarar verir ben mutluyum ucuz sebze meyve yeriz tatile gidemiyorduk bu sene tatile biz TÜRKLER gideceğiz güneşin ve denizin tatdına biz varacağız ne mutlu bize 3 0 Yanıtla
  • best: işte kotun zıhnıyetı musluman ayakları takınıp yardım ederız demişler koyunların aklı fikri kadınlarda islamın yuzkaeaları 0 0 Yanıtla

Advertisement