Ülkü Ocaklarında Görev Değişimi - Son Dakika
Yerel

Ülkü Ocaklarında Görev Değişimi

Ülkü Ocaklarında Görev Değişimi

Alaşehir Ülkü Ocakları’nda yapılan görev değişim töreninde eski başkan Mustafa Korkusuz’un yerine Hakan Turan göreve başladı.

08.11.2015 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alaşehir Ülkü Ocakları'nda yapılan görev değişim töreninde eski başkan Mustafa Korkusuz'un yerine Hakan Turan göreve başladı.

Alaşehir Ülkü Ocakları'nda görev değişim töreni gerçekleştirildi. Görev değişim töreniyle üç yıldır başkanlık görevini yürüten Mustafa Korkusuz'un yerine Hakan Turan göreve başladı. Devir teslim törenine Manisa Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Sadık Üner de katıldı. Sadık Üner devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, hiç makam ve mevkinin kalıcı olmadığını belirterek, "Kalıcı olan Türk İslam Ülküsü ve davamızdır. Eski başkanımıza bu güne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni başkanımız, Hakan Turan arkadaşımızda davamızda başarılar diliyoruz" dedi. Devir teslim töreninde konuşan Mustafa Korkusuz ise üç yıldır görevde olduğunu hatırlatarak "Çalmadık, çırpmadık. Alnımızın akıyla görevimi teslim ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Yeni başkanımız zaten benim yönetim kurulu üyemdir. Çalışmalarımıza yine birlikte devam edeceğiz" diye konuştu. Yeni görevi nedeniyle mutlu olduğunu belirten Başkan Hakan Turan, "Ülkü Ocakları eğitim ve kültür vakfı. Tek amacımız bu güne kadar olduğu gibi ülkücü gençler yetiştirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Tören sonrası eski başkan Mustafa Korkusuz Türk Bayrağı'nı öperek, yeni başkan Hakan Turan'a teslim etti. Hakan Turan'da yine bayrağı öperek teslim aldı. Hakan Turan'ın yönetim kurulunda Bilgehan Noyan ve Murat Biber yer aldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ülkü Ocaklarında Görev Değişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement