Ülkücü Öğrenciler Fırat İçin Toplandı - Son Dakika
Güncel

Ülkücü Öğrenciler Fırat İçin Toplandı

Ülkücü Öğrenciler Fırat İçin Toplandı

Bülent Ecevit Üniversitesi Ülkü Ocakları Temsilciliği, İzmir Ege Üniversitesi’nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavga sonucu bıçaklanarak öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için bir araya geldi.

23.02.2015 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bülent Ecevit Üniversitesi Ülkü Ocakları Temsilciliği, İzmir Ege Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavga sonucu bıçaklanarak öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için bir araya geldi.

Yaklaşık 50 kişinin katıldığı eylem, gerçekleştiren basın açıklaması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından ülkücü yemini ile devam etti.

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlük Binası önünde gerçekleştirilen eylemde öğrenciler adına konuşma yapan Nurullah Özyurt yaptığı açıklama, "Bilindiği üzere İzmir Ege Üniversitesi'nde kardeşimiz Fırat Çakıroğlu katledildi. Biz de burada bugün başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehitlerimiz ve kardeşimiz Fırat Çakıroğlu için önce saygı duruşu ardından İstiklal Marşı okuyup ülkücü yeminimizi edeceğiz" dedi.

Ülkücü yemininin edilmesiyle birlikte ülkücü öğrenciler, " Alparslan Türkeş'in askerleriyiz", "Ne Mutlu Türk'üm Diyene", "Ezan Dinmez, Bayrak İnmez" şeklinde sloganlar attı.

Daha sonra grup olaysız bir şekilde dağıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ülkücü Öğrenciler Fırat İçin Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Alper Tunga : Artık yürümeyelim. Bahçeli vur de vuralım. Öl de ölelim 0 0 Yanıtla

Advertisement