Ulubay, Isparta'da Düzenlenen Ebru Çalıştayına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Ulubay, Isparta'da Düzenlenen Ebru Çalıştayına Katıldı

Menteşe Belediyesi Ebru Kursu Eğitmenlerinden Yavuz Merih Ulubay Menteşe Belediyesini temsilen Isparta'da düzenlenen "Yer Gök Gül" adlı Gül Ebrusu Çalıştayı Karma Sergisine katıldı.

01.06.2016 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sergiye öğrencileri ile katılan Ulubay, sergiye yapmış olduğu katkılarından dolayı Keçiborlu Kaymakam'ı Osman Dölek'e Menteşe Belediyesi adına ebru hediye etti.

Ebru Ustası Ulubay çalıştayın çok verimli geçtiğini belirterek, "Ebru sanatın yapılışı oldukça zevkli ve sabır isteyen geleneksel bir Türk sanatıdır. Bu sanatı yaygınlaştırmak, gelecek kuşaklara aktarmak gerekiyor. Bu anlamda her fırsatta gerek ilimizde gerekse, diğer şehirlerde yapılan ebru sergisi ve çalıştaylarına katılım sağlıyoruz. Isparta'da yapılan çalıştaya'da öğrencilerimiz ile birlikte katıldık. Bizim için son derece zevkli ve verimli geçen bir çalıştay oldu" dedi.
Sergide Ebru Ustası Ulubay, yaptığı ebrular katılımcıların büyük beğenisini topladı. Sergi sonunda Ulubay, serginin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, Keçiborlu Kaymakam'ı Osman Dölek'e Menteşe Belediyesi adına ebru hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ulubay, Isparta'da Düzenlenen Ebru Çalıştayına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement