Ulucami'de Kamulaştırmalar Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Ulucami'de Kamulaştırmalar Devam Ediyor

Ulucami\'de Kamulaştırmalar Devam Ediyor

Manisa Belediyesi Ulucami olarak bilinen İshakçelebi Mahallesi'nde yol ve yeşil alanda kalan üç adet parselde yıkım gerçekleştirdi.

05.06.2013 12:26

Parsel sahiplerine kamulaştırma bedelleri ödenerek yıkımı yapılan binaların olduğu bölgenin kısa zamanda yeşillendirilerek mahalleye yeni bir sosyal alan kazandırılacağı belirtildi.

Manisa'da birçok noktada yeşil alanların artması, yolların genişletilmesi ve tarihi mekânların gün yüzüne çıkarılması amacıyla yürütülen kamulaştırma çalışmaları devam ediyor. Bu çerçevede Ulucami olarak bilinen İshakçelebi Mahallesi'nde imar planında yol ve yeşil alanda kalan üç adet binanın yıkımı yapıldı. Konuyla ilgili olarak bilgi veren Plan Proje Müdürü Taner İçöz, parsellerin kamulaştırma işlemlerinin mahkeme kararıyla tamamlandığını belirterek, "Bu kapsamda belediyemiz adına tapu tescil işlemleri tamamlandı ve kamulaştırma bedelleri parsel sahiplerine ödendi. Bu işlemlerin ardından binaların yıkımları tamamlandı" Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü ise yıkımı yapılan parsellerin yeşil alan olarak değerlendirileceğini belirterek, mahalleye yeni bir sosyal alan kazandırmak istediklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ulucami'de Kamulaştırmalar Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement