Ulukışla'da İnsan Hakları Günü Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Ulukışla'da İnsan Hakları Günü Kutlandı

Ulukışla\'da İnsan Hakları Günü Kutlandı

Niğde’nin Ulukışla ilçesinde Demokrasi ve İnsan Hakları Haftası kutlandı.

12.12.2014 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde Demokrasi ve İnsan Hakları Haftası kutlandı.

Ulukışla Mustafa Küçükavşar Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenlerinin hazırladığı kutlama programı Ulukışla 75.Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi Sosyal salonunda gerçekleştirildi.

Programa Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı Ali Uğurlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan İsmail Yürük, İlçe Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Öğretmen ve Öğrenciler katıldı.

Programın günün anlam ve önemini belirten konuşması Okul Müdür Yardımcısı Hikmet Kuş tarafından yapıldı.

Kuş konuşmasında, "İnsan Haklarının içselleştirilmesi gerektiği, dünyada en ileri ve en kıymetli varlık olan insanın ne kadar önemli olduğu belirtildi. "Toplum olarak geldiğimiz tarihi kültür, örf, adet, gelenek ve göreneklerimize göre en kıymetli varlık bizim için insan ve ona ait olan haklardır" dedi

Daha sonra program şiirler, skeçler, ve slayt gösterisi ile devam etti. Programın sonunda katılımcılara okul öğrencileri ve öğretmenlerinin kalabalık bir grupla hazırladığı müzik dinletisi sunuldu. Mustafa Küçükavşar Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenlerinin oluşturduğu müzik grubunun seslendirdiği şarkılar, izleyenler tarafından beğeni ile takip edildi.

Program sonrasında Niğde Gençlik Merkezinin Orman Müdürlüğünden alınan 2 bin adet çam ağacı dikildi.

Gençlik Merkezinin faaliyetlerinde Gençlerimize çevre konusunda daha duyarlı olmaları ve bu tür etkinliklere daha fazla ilgi duyulması hususunda bilgiler verildi. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ulukışla'da İnsan Hakları Günü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement