Ulus-Der Üyeleri Dayanışma Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Ulus-Der Üyeleri Dayanışma Yemeğinde Buluştu

Ulus-Der Üyeleri Dayanışma Yemeğinde Buluştu

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde faaliyet gösteren Ulusal Gençlik Derneği (Ulus-Der) tarafından dayanışmayı arttırma ve derneğe gelir sağlama amacıyla yemek düzenlendi.

25.03.2014 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde faaliyet gösteren Ulusal Gençlik Derneği (Ulus-Der) tarafından dayanışmayı arttırma ve derneğe gelir sağlama amacıyla yemek düzenlendi.

Çerkezköy'de bir otelde düzenlenen program saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Ulus- Der Başkanı Erdal Darçın, tüm konukları selamlayarak dernek ve derneğin amaçları hakkında bilgi verdi.

Ulusder'in 15 Ekim 2012 yılında kurulduğunu ifade eden Darçın,"Derneğimiz, bu topraklar üzerinde yaşayan insanlar arasında dil, din, ırk, mezhep ve bölgesel ayrımcılık gözetmeksizin, dostça, kardeşçe bir arada yaşamayı savunan, kavga ve kutuplaşmadan uzak, ulusal birliğe katkı sağlamak için kurulmuş bir dernektir" diye konuştu.

Türkiye'nin her bölgesinden üyeleri dernek çatısı altında topladıklarını kaydeden Darçın, "Dernek olarak ulusal birliğin adresinin Çerkezköy olduğunu ifade etmek istiyorum. Türkiye'nin yaşamış olduğu mutsuzluk ve yolsuzlukların sıradanlaştığı bir dönemden çıkacağını umut ediyoruz. Katılımlarınızdan dolayı da sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından solist Hayrettin ve yerel sanatçılar programa katılan konuklara unutulmaz bir gece yaşattı. Programa İl Genel Meclis Üyesi Zeki Gürcün, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Rağbet Erol, THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, ADD Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, DSP İlçe eski Başkanı Sefer Alkan, CHP Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Demet Eroğlu ile çok sayıda davetli katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ulus-Der Üyeleri Dayanışma Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement