Uluslararası Dünya İslami Bankacılık Konferansı - Son Dakika
Güncel

Uluslararası Dünya İslami Bankacılık Konferansı

Uluslararası Dünya İslami Bankacılık Konferansı'nda, Türkiye'de bu alanındaki en iyi kurum ödülü Türkiye Finans Katılım Bankası'na verildi.

03.12.2015 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Dünya İslami Bankacılık Konferansı'nda, Türkiye'de bu alanındaki en iyi kurum ödülü Türkiye Finans Katılım Bankası'na verildi.

Bahreyn'in başkenti Manama'da düzenlenen ve 50'yi aşkın ülkeden yaklaşık bin 200 bankacı, iş adamı ve akademisyenin katıldığı konferansta "Türkiye'de İslami bankacılık alanındaki en iyiler" seçiminde ödülü Türkiye Finans Katılım Bankası kazandı.

"Dünyadaki en iyi İslami banka ödülü" ise Katar merkezli Al Rayan Bankası'na verildi.

Konferans organizatörü Ortadoğu Uluslararası Danışmanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Seyyid Faruk yaptığı konuşmada, seçimin belli kriterler incelenerek yapıldığını belirterek, "Seçim konusunda söz konusu bankalarda 10'dan fazla faktör değerlendirildi" ifadelerini kullandı.

İki gün önce başlayan, İslami bankacılığın gelecek yıl çalışmalarının masaya yatırıldığı ve bu alandaki öncü kurum ve kişiler için önümüzdeki yılın stratejisinin değerlendirildiği, 22'nci Uluslararası Dünya İslami Bankacılık Konferansının bugün sona ermesi bekleniyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uluslararası Dünya İslami Bankacılık Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement