Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma ve Kültür Sanat Etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma ve Kültür Sanat Etkinlikleri

Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar: "Bugün nasıl Hacıbektaşta isek, yarın da Konya'da Mevlana'da olacağız"

16.08.2014 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma ve Kültür Sanat Etkinlikleri"ne ilişkin, "Bugün nasıl Hacıbektaş'ta isek yarın da Konya'da Mevlana'da olacağız" dedi.

Etkinliklerin ana sponsorluğunu üstlenen ve lojistik sağlayan Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hacı Bektaş Veli Dergahı'nın Yunus'un, Mevlana'nın dergahı olduğunu söyledi

Halka hizmet Hakka hizmet anlayışıyla çalıştıklarını belirten Hazinedar, "Hacı Bektaş'ın deyimiyle 'Hararet nardadır, sacta değildir, keramet baştadır taçta değildir. Her ne arar isen kendinde ara" felsefesiyle hareket ediyoruz. Hacı Bektaş Veli, insanlığa sevgiyi, muhabbeti öğütlemektedir. Bizler de bu düsturla yola çıktık" diye konuştu.

Hacı Bektaş Veli Etkinliklerine sponsor olmaktan ve bu ortamda bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Hazinedar,  gelecek sene daha güçlü bir organizasyon gerçekleştirmek istediklerini dile getirdi.

Bu tür etkinliklere destek olmaya devam edeceklerini belirten Hazinedar, "Bugün nasıl Hacıbektaş'ta isek, yarın da Konya'da Mevlana'da olacağız" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Belediyesi, etkinlik süresince hem ilçenin temizliğinde hem de konser alanlarının, kültür merkezlerinin ses, ışık ve diğer ihtiyaçlarının karşılanmasında görev alıyor. - Nevşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma ve Kültür Sanat Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement