Uluslararası İstanbul Açık Satranç Turnuvası Bakırköy'de Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Uluslararası İstanbul Açık Satranç Turnuvası Bakırköy'de Başlıyor

Türkiye Satranç Federasyonu, Bakırköy Belediyesi ve Mektebim Okulları’nın düzenlediği “Uluslararası İstanbul Açık Satranç Turnuvası” yarın Bakırköy’de başlıyor.

30.08.2015 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Satranç Federasyonu, Bakırköy Belediyesi ve Mektebim Okulları'nın düzenlediği "Uluslararası İstanbul Açık Satranç Turnuvası" yarın Bakırköy'de başlıyor.

Türkiye Satranç Federasyonu, Bakırköy Belediyesi ve Mektebim Okulları'nın düzenlediği "Uluslararası İstanbul Açık Satranç Turnuvası" yarın Bakırköy Ahmet Cömert Spor Salonu'nda başlıyor. Yurt içinden ve yurt dışından yaklaşık 2 bin sporcunun katılması beklenen Uluslararası İstanbul Açık Satranç Turnuvası'nda A ve B kategorilerinde toplamda 34 bin TL ödül dağıtılacak. Turnuvaya 11 farklı ülkeden sporcular kayıt yaptırdı.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, "Zihni geliştiren satranç sporuna her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Uluslararası İstanbul Satranç Turnuvası'nın sportmence ve centilmence geçeceğine inanıyor, katılacak tüm sporculara şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Turnuva 6 Eylül akşamına kadar sürecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uluslararası İstanbul Açık Satranç Turnuvası Bakırköy'de Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement