Uluslararası Kadın Ressamlar Çalıştayı Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Uluslararası Kadın Ressamlar Çalıştayı Sona Erdi

Uluslararası Kadın Ressamlar Çalıştayı Sona Erdi

Kartal’da dört gün boyunca devam eden Uluslararası Sanat Çalıştayı’na katılan sanatçıların eserleri Kartal Meydanı’na sergilendi.

16.06.2015 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal'da dört gün boyunca devam eden Uluslararası Sanat Çalıştayı'na katılan sanatçıların eserleri Kartal Meydanı'na sergilendi.

Kartal Belediyesi ile Femin-Art işbirliği ile gerçekleşen Uluslararası Sanat Çalıştayı sona erdi. Dört gün süren çalıştaya katılan sanatçıların eserleri Kartal Meydanı'nda sergilendi. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz sergiyi gezdi ve düzenlenen törende Kartal'da kültür sanatın önemine değinerek kültür-sanat adına ilçede yapılan yatırımlardan ve uluslar arası festivallerden bahsetti.

Başkan Öz, Kartal'ın Anadolu Yakası'nın merkezi olma yolunda ilerlediğine vurgu yaptı ve yapılan çalıştaydan mutluluk duyduğunu belirtti. Organizasyona yurtdışından ve yurtiçinden katılan sanatçılara teşekkür eden Başkan Altınok Öz, çalıştayda barışa ve dostluğa da vurgu yaptı. Çalıştayda yapılan bir güvercin resmi üzerinden barışın önemine dikkat çekerek, "Güvercin barışın simgesidir ama üzerinde kan da var. Bir resmi nasıl gördüğünüz ve yorumladığınız önemlidir" dedi.

Femin&Art Uluslararası Kadın Sanatçılar Derneği Genel Başkanı Şükran Üst'te yaptığı konuşmada Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ile Kartal Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti ve barışın, kardeşliğin sürekliliğinde sanatın önemine değindi. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Ömer Fethi Gürer, Av. Hüsnü Yeşilyurt, Gülcemal Fidan ve Dr.Turgut Mermertaş, başkan danışmanları ve birim müdürleri ile çalıştaya katılan sanatçılarda etkinlikte yer aldı.

Etkinliğe katılanlar adına Kartal Belediye Başkanı Op. Drç Altınok Öz, Dernek Başkanı Şükran Üst'e bir plaket verdi. Dernek Başkanı da Başkan Altınok Öz'e bir plaket sundu. Daha sonra katılımcılara sertifikaları Başkan Altınok Öz tarafından takdim edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uluslararası Kadın Ressamlar Çalıştayı Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement