İstanbul ve Adıyaman'da Terör Operasyonu: Çok Sayıda Gözaltı - Son Dakika
Güncel

İstanbul ve Adıyaman'da Terör Operasyonu: Çok Sayıda Gözaltı

İstanbul ve Adıyaman\'da Terör Operasyonu: Çok Sayıda Gözaltı

İstanbul ve Adıyaman'da bu sabah saatlerinde polis ekipleri tarafından terör operasyonu yapıldı. Birçok adrese yapılan baskınlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

06.08.2015 07:00  Güncelleme: 08:30

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, sabah saatlerinde 'terör' operasyonu düzenledi. Önceden belirlenen adreslere baskın yapıldı. Operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

ÇOK SAYIDA ADRESE BASKIN

İstanbul Terörle Mücadele ekiplerinin yaptığı operasyon kapsamında İnkılap Mahallesi'ne giren ekipler, önceden belirlenen çok sayıda adrese özel harekat polislerinin de desteğiyle baskın yaptı.

ÖZEL TEDBİRLER

Bu sırada bazı polisler de sokak başlarında tedbir alırken, 'akrep' olarak tabir edilen zırhlı araçlar da mahallede güvenlik önlemi aldı.

TOMA VE ÇEVİKLER NÖBET TUTTU

Cadde üzerinde ise TOMA ve Çevik Kuvvet ekiplerinin beklediği görüldü. Baskın yapılan çeşitli adreslerdeki aramalar devam ediyor.

ADIYAMAN'DA PKK OPERASYONU

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından terör örgütü PKK'ya yardım ve eleman temin ettiği iddia edilen ve önceden kimlileri belirlenen şüphelilerin evlerine bu sabah erken saatlerinde özel harekat polisleri ve jandarmanın da katılımıyla eş zamanlı baskın yapıldı.

15 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyonda aranan evlerde çok sayıda örgütsel doküman ele geçirilirken kimlikleri açıklanmayan 15 şüpheli gözaltına alındı. Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek Terörle Mücadele Şubesi'nde sorgulanmaya başlandı.

İSTANBUL'DA AYRI BİR OPERASYON DAHA

İstanbul'da çeşitli adreslere düzenlenen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı. Düzenlenen operasyonda 2 adet silah ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

İstanbul'da sabah saatlerinde Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü operasyon düzenledi. Belirlenen ev ve iş yerlerine düzenlenen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

Ü.B adlı şahsın Alibeyköy'de bulunan evine düzenlenen operasyonda 1 adet silah ele geçirildi. Ü.B'nin Bayrampaşa'da bulunan işyerinde yapılan aramalarda ise bir miktar uyuşturucu ile bir adet silah bulundu. Öte yandan Ü.B'nin babası B.B ile işyeri çalışanlarından R.D'de gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul ve Adıyaman'da Terör Operasyonu: Çok Sayıda Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • mert: Yakaladigini sorgulamadan öldür gitsin ates olmayan yerden duman cikmaz 54 9 Yanıtla
  • Türk: Vur vur vur inlesinler 13 5 Yanıtla
  • insan: yakalamayın imha edin 6 4 Yanıtla
  • ÖNCE VATAN: BUNLARIN HAKKINI NASIL ÖDERİZ HAKKINIZI HELAL EDİN İYKİ VARSINIZ HERGÜN ÖLÜMLE BURUN BURUNALAR.ALLAHA EMANET OLUN HERZAMAN 1 3 Yanıtla

Advertisement