Ümraniye Geleneksel Spor Oyunları'nda Fikstür Çekimi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Ümraniye Geleneksel Spor Oyunları'nda Fikstür Çekimi Yapıldı

Ümraniye Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Geleneksel Spor Oyunları’nda heyecan başladı.

21.01.2015 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ümraniye Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Geleneksel Spor Oyunları'nda heyecan başladı. Bu yıl yedincisi düzenlenen turnuva Ümraniye'de çekilen fikstür çekimiyle start aldı.

Ümraniye Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 7'ncisi düzenlenen Geleneksel Spor Oyunları turnuvasında fikstür çekimi yapıldı. Ümraniye Kültür Merkezi'nde gerçekleşen fikstür çekimine Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, İl Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü Muhammet Kılıç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Arif Karapıçak ve çok sayıda öğrenci katıldı.

"12 BRANŞTA MÜSABAKALAR DEVAM EDECEK"

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir gençlerin neden spor yapmaları gerektiğini bildiklerini belirterek, "Gençlerimiz kıpır kıpır öğrencilerimizin çok iyi bilmesini istiyorum. İstanbul'daki ilçeler içerisinde bu organizasyonlar yapılıyor ancak Ümraniye gibi büyük bir ilçede 115-120 bin öğrencimiz var. Türkiye'deki vilayetlerden daha fazla sayıda bizin öğrencimiz var. İlkokul, ortaokul, lise bu okulların tamamına hitap etmek için geçen sene 13 branştı bu sene 12 branşta müsabakalarımız, yarışmalarımız devam edecek" diye konuştu.

Özdemir, "Bir branş olmayacak hakemlerimiz gençlik spor müdürümüz söyledi. Hakemliği uluslararası hakemlik yapma yetkisi olan hakemlere yaptırıyoruz. Ümraniye'nin bir haritasını çıkarıyoruz. Ümraniye'nin spor haritasını çıkarıyoruz, peki biz neyin haritasını çıkarıyoruz. Ümraniye'deki spor sahaları Ümraniye'deki spor kursları nerede halı sahadır uzak doğu sporlarının basketbol voleybol tümünün envanterini çıkarıp, hangi mahallelerde hangi spor sahaları eksikse oralara arsa bulunması koşuluyla Ümraniye'nin dört bir tarafına spor salonları yapıyoruz. Bunun müjdesini veriyorum" dedi.

111 okul takımından 7 bini aşkın öğrencinin katılımıyla gerçekleşecek olan oyunların fikstür çekiminin ardından çekilen toplu fotoğrafla program sona erdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ümraniye Geleneksel Spor Oyunları'nda Fikstür Çekimi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement