Üniversite Gençlerinden Ortaokula Yeni Kütüphane - Son Dakika
Güncel

Üniversite Gençlerinden Ortaokula Yeni Kütüphane

Gediz Üniversitesi Psikoloji Topluluğu, kütüphanesi olmayan İzmir Fatma Hikmet Kaşerci Ortaokulu'na yeni bir kütüphane oluşturdu.

18.06.2016 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gediz Üniversitesi Psikoloji Topluluğu, kütüphanesi olmayan İzmir Fatma Hikmet Kaşerci Ortaokulu'na yeni bir kütüphane oluşturdu.

Gediz Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamada, Bayraklı ilçesindeki Fatma Hikmet Kaşerci Ortaokulu'nun kütüphanesi bulunmadığını öğrenen Psikoloji Topluluğu üyeleri, öğrencilerin bağışlarıyla 3 bin kitap topladı.

Ortaokulda depo olarak kullanılan alanı kütüphane olarak düzenleyen öğrenciler, 4 ayda oluşturdukları kütüphanenin açılışını karnelerin verildiği gün yaptı.

Gediz Üniversitesi Psikoloji Topluluğu Başkanı Utku Çetin, sadece kütüphane kazandırmakla kalmayacaklarını, okulda zaman zaman kitap okuma günleri de düzenleyeceklerini belirtti.

Hem kitapları sevdirerek okuma alışkanlığı kazandırmak hem de sosyal sorumluluk ve yardımlaşma bilinci aşılamak istediklerini bildiren Çetin, "Eminiz ki onlar da üniversite çağlarına geldiklerinde aynı duyarlılıkla hareket edip sosyal sorumluluk projeleri geliştirecekler ve yaşamları boyunca da ellerinden kitap düşürmeyecekler." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Üniversite Gençlerinden Ortaokula Yeni Kütüphane - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement