Üniversite Öğrencilerine Uyuşturucu Hap Satacaklardı - Son Dakika
Güncel

Üniversite Öğrencilerine Uyuşturucu Hap Satacaklardı

Üniversite Öğrencilerine Uyuşturucu Hap Satacaklardı

Manisa'da üniversite öğrencilerine satmak için uyuşturucu hap getirdikleri ileri sürülen 3 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

18.01.2016 16:38

Manisa'da üniversite öğrencilerine satmak için uyuşturucu hap getirdikleri ileri sürülen 3 kişi, polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerden biri tarafından İstanbul'dan getirilen 900 uyuşturucu hapa da el konuldu.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, istihbarat çalışmasıyla 37 yaşındaki A.K.'nin Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi öğrencilerine satmak için İstanbul'dan uyuşturucu hap getireceğini belirledi. Bunun üzerine A.K., teknik ve fiziki takibe alındı. İstanbul'dan dönen A.K., dün Demirci Otogarı'nda polis tarafından otobüsten inerken gözaltına alındı. A.K.'inin üzerinde ve çantasındaki aramada toplam 900 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. A.K.'yi karşılamak için otogara gelen ve uyuşturucu hap satışında kendisine yardımcı oldukları belirlenen 36 yaşındaki Ç.A. ve 32 yaşındaki K.C. de gözaltına alındı. Polisteki işlemleri süren üç şüphelinin uyuşturucu hapları tanesini 15 ile 20 lira arasında değişen fiyatlarla üniversite öğrencilerine satmak için getirdikleri ileri sürüldü. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Üniversite Öğrencilerine Uyuşturucu Hap Satacaklardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement