Ünlü Buena Vista Social Club, Bodrum'da Konser Verdi - Son Dakika
Güncel

Ünlü Buena Vista Social Club, Bodrum'da Konser Verdi

Ünlü Buena Vista Social Club, Bodrum\'da Konser Verdi

Kübalı dünyaca ünlü müzik grubu Buena Vista Social Club, dünya turundaki son konseri Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde verdi.

28.06.2015 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kübalı dünyaca ünlü müzik grubu Buena Vista Social Club, dünya turundaki son konseri Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde verdi. Yaş ortalaması 80 olan grup, performanslarıyla Bodrumluları hayran bıraktı.

Küba müziğinin efsanevi grubu Buena Vista Social Club; Orquestre Buena Vista Social Club, Capital Raido Türkiye ve Radyo Voyage sponsorluğunda Bodrum Antik Tiyatro'da konser verdi. 12 kişilik gurup, yaklaşık 2 bin kişiye müzik ziyafeti çekerek Latin rüzgarları estirdi. Yaş ortalamaları 80 olan Kübalı sanatçıların yaklaşık iki saat süren sahne performansları, izleyenleri hayran bıraktı. Konserde dünyada kovboy şapkalı gitarist olarak tanınan Eliades Ochoa da ezgileriyle izleyenleri büyüledi. Kuruldukları günden bugüne 1000'den fazla etkinlikte sahne alan Grammy ödüllü grupta tromboncu ve grup lideri Jesus Aguaje Ramos, gitarist Eliades Ochoa, solist Omara Portuondo, trompetist Guajiro Mirabal ve ut virtüözü Barbarito Torres sanatseverlerden dakikalarca alkış aldı.

YÜREĞİMİZ MÜZİK NOTALARI GİBİ ATACAK

Grup lideri Jesus Aguaje Ramos, "Uzun yıllar birlikte çaldık, gittiğimiz her ülkede büyük bir sevgi ve sıcaklıkla karşılandık. Bugün burada tarihi bir mekanda konser vermenin ve aralarınızda yabancıları da gördüğümüz Türk sanatseverlerle buluşmanın heyecanını yaşıyoruz. Müzik grubu olarak bundan sonra birlikte çalmasak da kalbimiz her zaman müzik notaları gibi atacak. İstedik ki bizim geleneksel müziğimiz dünyada yaşasın ve söylensin ve bunu turnelerimizle başarmış olduk. Grupla yaşadığım deneyimim kariyerimin ve hayatımın fantastik bir kısmı oldu" dedi.

Konser sonunda yoğun alkış üzerine iki eser daha çalan grup, konserini bitirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ünlü Buena Vista Social Club, Bodrum'da Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement