Ünlü İsimler Down Sendromlu Çocuklar İçin Tasarladılar - Son Dakika
Güncel

Ünlü İsimler Down Sendromlu Çocuklar İçin Tasarladılar

Ünlü İsimler Down Sendromlu Çocuklar İçin Tasarladılar

'Hikâyeme Ortak Olur Musun?' projesinin tanıtım gecesi ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti

14.04.2015 11:27  Güncelleme: 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmara Forum tarafından Down sendromlu çocukların sosyalleşmesine yardımcı olmak ve bu çocukları hayatın içerisine katmak amacıyla gerçekleştirilen 'Hikayeme Ortak Olur Musun?' projesinin tanıtım gecesi Naz Elmas, Emel Yıldırım, Özge Uzun, Canan Hoşgör, Sercan Badur, Özgül Kavruk ve Özge Ulusoy'un katılımıyla Hilton Bomonti Otel'de gerçekleştirildi.

Marmara Forum'un ev sahipliğini yaptığı, yapımcılığını Selçuk Kaya'nın yürüttüğü 'Hikâyeme Ortak Olur Musun?' sosyal sorumluluk projesi çok özel bir geceyle tanıtıldı. Sunuculuğunu Özge Ulusoy'un üstlendiği bu özel gecede, projede yer alan çocuklar birlikte tişört tasarladıkları ünlü isimlerden Naz Elmas, Emel Yıldırım, Özge Uzun, Canan Hoşgör, Sercan Badur ve Özgül Kavruk ile bir araya geldiler. Çocuklarla birlikte oyunlar oynayarak, eğlenceli vakit geçiren ünlü isimlere gecenin sonunda projeye yaptıkları katkılardan ötürü Marmara Forum Müdürü Hakan Altın ve Down Sendromu Derneği Başkanı Gül Bilgin tarafından plaket verildi.

Proje kapsamında; Kenan İmirzalıoğlu, Barış Kılıç, Bengü, Sercan Badur, Canan Ergüder, Damla Sönmez, Özge Ulusoy, Özlem Yıldız, Irmak Ünal, Ivana Sert, Kemal Doğulu, Naz Elmas, Ayşe Tolga, Özge Uzun, Nur Yerlitaş, Işıl Reçber, Emre Buga, Canan Hoşgör, Özgül Kavruk ve Emel Yıldırım'dan oluşan 20 ünlü isim çocuklarla birlikte özel tişörtler tasarladılar.

Tişörtler Marmara Forum'da Satışa Sunulacak

Ünlü isimlerin tasarladığı tişörtler 30'ar adet çoğaltılarak Marmara Forum'da kurulacak özel standlarda ve www.downturkiye.com adresinde satışa sunulacak. 15 gün boyunca down sendromlu çocuklar tarafından satışı yapılacak bu tişörtlerden elde edilecek gelir, Down Sendromu Derneği'nin Kartal'da açtığı Down Sendromu Akademisi'ne aktarılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü İsimler Down Sendromlu Çocuklar İçin Tasarladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement