Ünlü Sporcular, Kimsesiz Çocuklar İçin Golf Oynadı - Son Dakika
Güncel

Ünlü Sporcular, Kimsesiz Çocuklar İçin Golf Oynadı

Ünlü Sporcular, Kimsesiz Çocuklar İçin Golf Oynadı

Golf tutkunu ünlü profesyonel futbolcular, Serik'te düzenlenen ve geliri kimsesiz çocuklara bağışlanan 'The Signature Event Turnuvasında amatörlerle golf oynadı.

18.11.2014 11:35  Güncelleme: 11:40

Golf tutkunu ünlü profesyonel futbolcular, Antalya'nın Serik İlçesi'nde düzenlenen ve geliri kimsesiz çocuklara bağışlanan 'The Signature Event Turnuvası'nda amatörlerle golf oynadı.

İngiltere'nin efsane futbolcularından Alan Shearer, David Seaman, David Platt, Andrew Cole ve Galler'in milli futbolcusu Robbie Savage ile efsane golfçülerden ABD'li Jon Daly'nin aralarında bulunduğu ünlü isimler, Antalya'nın Serik İlçesi'ne bağlı Belek turizm merkezindeki Gloria Hotels & Resorts'e ait golf sahasında düzenlenen The Signature Event Golf Turnuvası'na katıldı. 1 hafta boyunca amatörlerle golf sahasında mücadele eden ünlü isimler, turnuva sonunda Gloria Serenitiy Otel'de yapılan gala gecesinde bir araya geldi.

'GELİRİ KİMSESİZ ÇOCUKLARA'

Gecede, ünlü sporculara Gloria Otelleri sahibi Nuri Özaltın tarafından golf malzemesi ve kolonya hediye edildi. David Platt, Türkiye'ye ilk defa golf oynamaya geldiğini belirtirken şöyle dedi:

"Her yıl sürekli oynuyoruz. Bu turnuvalara İngiltere başta olmak üzere Avrupa'nın birçok ülkesinden eski sporcular, ünlü golfçüler, iş adamları katılıyor. 10 yıldır devam ettiğimiz bu turnuvalarda elde edilen geliri kimsesiz çocuklara bağışlıyoruz."

Nuri Özaltın ise golf oynamak için tesislerinin tercih edilmesinden memnuniyet duyduğunu aktardı. Gecenin sonunda turnuvaya katılan ünlüler, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ünlü Sporcular, Kimsesiz Çocuklar İçin Golf Oynadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement