Ünlü Türk Tasarımcı Özgür Masur"un Los Angeles Çıkartması - Son Dakika
Güncel

Ünlü Türk Tasarımcı Özgür Masur"un Los Angeles Çıkartması

Ünlü Türk Tasarımcı Özgür Masur"un Los Angeles Çıkartması

Red Case adlı şirketin ilk moda ve sanat etkinliği kapsamında ünlü modacı Özgür Masur"u Los Angeles Fashion Week"e davet ederek büyük yankı uyandırdı.

18.03.2014 15:52  Güncelleme: 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

LOS ANGELES MODA HAFTASI'NDA 'İSTANBUL DESIGNER'S' ÖZGÜR MASUR İLE AÇILIŞINI YAPTI

Uzun bir suredir Los Angeles"ta yasayan Fadik Sevin Atasoy, Aysecan Vargı Akalın ile ortaklaşa kurduğu Red Case adlı şirketin ilk moda ve sanat etkinliği kapsamında ünlü modacı Özgür Masur"u Los Angeles Fashion Week"e davet ederek büyük yankı uyandırdı.

Fadik Sevin Atasoy, "RedCase ile olan bu ilk yolculuğumuzun ilk misafiri yıllardır dostum olan ve tasarımlarını büyük bir beğeniyle taşıdığım Özgür Masur... Los Angeles Moda Haftası"nda ilk kez bir Türk tasarımcının yer alması bizim için gurur kaynağı… Özgür Masur hayranlıkla izlendiği defilemize katılan NBA gururumuz Hidayet Türkoğlu ve eşine, film cekimi icin burada bulunan Wilma Elles'e, Adriano Goldschmied ve esine, ünlü Hollywood starı John Savage ve tüm moda takipçileri ve sponsorlarımıza teşekkür ederiz.

Ünlü Modacı Özgür Masur ise Defile şahane geçti,Türk bir tasarımcı olarak ilk kez Los Angeles Moda Haftasında yer almak bizi gururlandırdı…

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın destekleriyle, Türk Hava Yolları'nın ana sponsorluğunda, İSKO Şirketler Grubu'nun değerli katkılarıyla, Amerika'nın en prestijli moda haftasından biri olan Los Angeles Moda Haftası'nda (LAFW) bu yıl ilk defa Türkiye'ye ait bir moda platformu yaratılıyor. Bu platformda Türkiye'nin en önde gelen tasarımcıları 'ISTANBUL DESIGNERS' adı altında Hollywood'un kalbinin attığı moda haftasında yer almaya başladı.

Uzun yıllardır Amerika'da yaşayan sinema ve tiyatro oyuncusu Fadik Sevin Atasoy'un öncülüğünde kurulan, Ayşecan Vargı Akalın'ın ortaklığıyla yönetilen Redcase Entertainment Şirketi'nin hayata geçireceği 'ISTANBUL DESIGNERS' moda ve kültür projesi Türkiye'nin moda alanında başarılı isimlerini Los Angeles Moda Haftası aracılığıyla dünyaya tanıtmaya hazırlanıyor.

Bu yıl 15 Mart tarihinde ilki düzenlenecek olan 'Los Angeles Fashion Week, 'ISTANBUL DESIGNERS', Türkiye'de son dönemin en iyi tasarımcılarından biri olan Özgür Masur defilesiyle başlangıcını yapıyor. Moda Haftası'nın kapanış defilesi olacak etkinlikte, dünyanın çeşitli moda başkentlerinden, Amerika'dan ve Türkiye'den tanınmış isimlerin yoğun katılımı gerçekleşti.

Dünya'dan sayısız moda tasarımcısının koleksiyonlarına ev sahipliği yapan Los Angeles Moda Haftası, uluslararası basını, dünya modasının en önde gelen isimlerini, seçkin davetlileri ve özellikle farklı ülkelerden gelen sayısız satın almacıyı ağırlıyor.

'ISTANBUL DESIGNERS' etkinliğinde Türkiye'nin genç ve dinamik yapısını ve özellikle Amerika'ya yaptığı ihracatla temsil eden, tekstil sektörünün önemli ismi, İSKO Şirketler Grubu, etkinlik alanının girişini kırmızı halı yerine, jean bir halı ile süsledi. Davetliler bu halı üzerinde yürüyüp basına poz verdiler. Türkiye'den Rebul Kolonyaları ise Moda Haftasına İstanbul'dan taze esintiler getirdi. Tum salon İstanbul"u temsilen erguvan kolonyaları ile donatıldı.

90'lı yılların sonunda faaliyet göstermeye başlayan LAFW senenin yükselen trendlerini; uluslararası medya temsilcilerine, moda meraklılarına ve seçkin davetlilere tanıtan Amerika'nın önemli moda ve tasarım platformlarından biridir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü Türk Tasarımcı Özgür Masur'un Los Angeles Çıkartması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement