Ünye'de Balkonlar Çiçek Açacak - Son Dakika
Yerel

Ünye'de Balkonlar Çiçek Açacak

Ünye\'de Balkonlar Çiçek Açacak

Ünye Kent Konseyi Kadın Meclisi “Balkonlar Çiçek Açtı” projesini hayata geçirerek, Ünye Cumhuriyet Meydanı’ndan Çamlık mevkisine kadar 3 mahalledeki tüm balkonlar için saksıda çiçek dağıtıyor.

14.06.2016 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye Kent Konseyi Kadın Meclisi "Balkonlar Çiçek Açtı" projesini hayata geçirerek, Ünye Cumhuriyet Meydanı'ndan Çamlık mevkisine kadar 3 mahalledeki tüm balkonlar için saksıda çiçek dağıtıyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ünye Belediyesi'nin desteğiyle hayat bulan projede, yaklaşık bin balkon için toplam 3 bin saksıda çiçek dağıtılması planlanıyor. Projenin başlangıcına ise Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar da eşlik ederek ilk çiçeği ev sahibine teslim etti.

Orta Yılmazlar Mahallesi Yalı mevkisinde başlayan proje başlangıcında açıklamalarda bulunan Başkan Çamyar, Ünye Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından yürütülen "Balkonlar Çiçek Açtı" projesinin, sahil bandında ki binalarda yapılacak olan dış cephe düzenlemelerinin bir devamı niteliğinde olduğunu söyledi.

Çamyar "Burada kadın meclis başkanımızın önerisiyle 'Balkonlar Çiçek Açtı' projesi gerçekten yepyeni bir proje ve Kent Konseyi'nin sunmuş olduğu 8 tane projeden 1 tanesi. O projelerin 6-7 tanesi direk gerçekleşmiş durumda olan projelerdir. Bizim temel amacımız zaten Kent Konseyi kurulurken farkındalık oluşturmaktı, yeni fikirler ortaya koymaktı ve bugün bakıldığında Ünyemizin özellikle Çamurlu Mahallesi, Orta Yılmazlar Mahallesi ve Burunucu Mahallemizi kapsayan evlerimizde Ünye Belediyemiz ve Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla 3 bin balkon çiçeği dağıtılmaya başlandı. Eski devlet hastanesinden başlayarak otogara kadar olan hatla alakalı proje ihalemiz Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapıldı. Baktığımızda bu proje, yürütmekte olduğumuz dış cephe çalışmalarının bir devamı niteliğinde. Bize çiçekleri temin eden Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Genel Sekreterimize de buradan teşekkürlerimizi ifade ediyorum" dedi.

Programa Ünye Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yalın, Ünye Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevindik Diktepe ve Kent Konseyi üyeleri katıldı.

İlk etapta Ünye Yalı mevkisinde yaklaşık 300 adet saksıda çiçek dağıtılırken, hafta içerisinde tüm dağıtım işlerinin bitirileceği kaydedildi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ünye'de Balkonlar Çiçek Açacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement