Ünye'de Okullar Hayat Bulsun - Son Dakika
Yerel

Ünye'de Okullar Hayat Bulsun

Ünye\'de Okullar Hayat Bulsun

Ünye Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak çalışması olan ‘Okullar Hayat Bulsun’ projesi kapsamında Ticaret Lisesi ve Saraçlı Mahallesi’nde spor aletleri ve çocuk parkı açılışları gerçekleştirildi.

27.09.2014 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortak çalışması olan 'Okullar Hayat Bulsun' projesi kapsamında Ticaret Lisesi ve Saraçlı Mahallesi'nde spor aletleri ve çocuk parkı açılışları gerçekleştirildi.

Park açılışına Ünye Belediye Başkanı Av. Ahmet Çamyar ve yardımcıları, Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, AK Parti İlçe Başkanı Adem Çalık, Ünye Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Mustafa Temiz, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşma yapan Ünye Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem okuldaki ölü alanın değerlendirilmesi için iyi bir proje olduğunu belirtirken, "Milli Eğitim Bakanlığı'yla belediyeler iş birliği yaparak hem vatandaşlarımıza hem öğrencilerimize kullanıma açmayı hedefledi. Bu kapsamda belediyemizle de bir protokol yaptık. Hem öğrencilerimizin hem de çevre sakinlerinin yararlanacağı şekilde yapılan bu parkta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Ünye Ticaret Meslek Lisesi'nin dönüşüm sağlayan okullardan birisi olduğunu söyleyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Okullar Hayat Bulsun projesi kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü'nün talebini değerlendirdik. Çünkü bu bölgemiz özellikle çocuk parkı ve yeşil alan açısından çok yoksun. Burası yaklaşık 50 bin liraya mal oldu. Bunun 30 bin lirası malzemeye, geri kalanı da işçilik ve kamyonlara ödendi" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ünye'de Okullar Hayat Bulsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement