Urla Devlet Hastanesine "Anne Dostu Hastane" Unvanı - Son Dakika
Yerel

Urla Devlet Hastanesine "Anne Dostu Hastane" Unvanı

Urla Devlet Hastanesine "Anne Dostu Hastane" Unvanı

Türkiye’de ’anne dostu hastane’ unvanı alan beş hastaneden biri olan Urla Devlet Hastanesi’ne sertifikası törenle verildi.

28.10.2015 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de 'anne dostu hastane' unvanı alan beş hastaneden biri olan Urla Devlet Hastanesi'ne sertifikası törenle verildi.

İzmir'de ilk, Türkiye'de 'anne dostu hastane' unvanı alan beş hastaneden biri olan Urla Devlet Hastanesi, önemli bir başarıya imza attı. Bu başarının ardından, Urla Devlet Hastanesi konferans salonunda sertifika töreni yapıldı. Anne dostu sertifika törenine, İzmir Valisi Mustafa Toprak'ın yanı sıra çok sayıda sağlık çalışanı katıldı. Sertifika ise, Vali Mustafa Toprak tarafından Urla Devlet Hastanesi Başhekimi Adıgüzel Demirel'e takdim edildi.

İzmir Valisi Mustafa Toprak, törende yaptığı konuşmada, projenin hayırlı olmasını diledi. Toprak, "Projenin ilçeye ve ülkeye hayırlı olmasını dileyerek tüm katılımcıların 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kutlarım. Türkiye Cumhuriyeti devletimiz sonsuza dek yaşayacaktır. Toplumuzun birliği, kardeşliği ve bütünlüğü çerçevesinde birbirimizin ortaklığı ile birlikte ülkemize yönelen ve yönelebilecek hiçbir olumsuzluğa fırsat verilmeyecektir. Atatürk'ün bize emanet ettiği, bizimde gelecek kuşaklara emanet edeceğimiz şekilde sorumluluk ve yükümlüklerimiz devam edecektir. 72 milyonu sağlık ve huzur içerisinde yaşatmak durumundayız. Yaşam hakkını daha iyi bir ortama taşımamız gerekiyor. Merkezimizde annelerimiz ve çocuklarımız var. Dolayısıyla anne sağlığımız ve çocuk sağlığımız için açılan bu projeler insanlarımızı mutlu huzurlu yaşatmak için yapılan çalışmalardır" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urla Devlet Hastanesine 'Anne Dostu Hastane' Unvanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement