Uşak Sportif'te "Ozan Bulkaz" Farkı - Son Dakika
Yerel

Uşak Sportif'te "Ozan Bulkaz" Farkı

Başantrenörlüğe Ozan Bulkaz'ı tekrar getiren ve biri FIBA EuroChallenge Kupası olmak üzere üç maça çıkan Uşak Sportif, bu müsabakalarda fire vermedi.

09.11.2014 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol Ligi'nde Banvit'i mağlup eden Uşak Sportif, başantrenör Ozan Bulkaz yönetiminde 1'i FIBA EuroChallenge Kupası olmak üzere 3 maçı kayıpsız geçti.

Türkiye Basketbol Ligi'ndeki ilk sezonunda başantrenör Ozan Bulkaz'la play-off oynama başarısı gösteren Uşak Sportif, sezona  Mehmet Kabaran yönetiminde başlarken eski başantrenörü Bulkaz'ı basketbol koordinatörü olarak atadı.

Türkiye Basketbol Ligi'nde ilk 3 maçını kaybeden Uşak temsilcisi Kabaran'ın istifasının ardından bu göreve tekrar Bulkaz'ı getirdi. Ozan Bulkaz'la ilk olarak Türkiye Basketbol Ligi'nde namağlup Darüşşafaka Doğuş'u mağlup eden Uşak Sportif daha sonra Avrupa'da ilk maçında FIBA EuroChallenge Kupası H Grubu'nda Belarus ekibi Tsmoki-Minsk'i yendi. Uşak Sportif dün de ligin güçlü ekiplerinden Banvit'i mağlup ederek ligde 2. galibiyetine ulaştı.

Ozan Bulkaz'la üst üste 3. maçını kayıpsız geçen Uşak temsilcisi, FIBA EuroChallenge Kupası H Grubu ikinci maçında 12 Kasım Çarşamba günü deplasmanda Rus Enisey takımı ile karşılaştıktan sonra Eskişehir Basket'e konuk olacak. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uşak Sportif'te 'Ozan Bulkaz' Farkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement