EuroChallenge Cup'ta BC Siauliai'yı 79-69 Yenen Uşak'ta Bayram Var - Son Dakika
Güncel

EuroChallenge Cup'ta BC Siauliai'yı 79-69 Yenen Uşak'ta Bayram Var

EuroChallenge Cup\'ta BC Siauliai\'yı 79-69 Yenen Uşak\'ta Bayram Var

Fıba EuroChallenge Cup'taki üçüncü sınavında lider BC Siauliai'yı 79-69 yenerek ikinci sıraya yükselen Uşak Sportif'un başarısı kentte adeta bayram havası estirdi.

20.11.2014 11:32  Güncelleme: 19:23

Fıba EuroChallenge Cup'taki üçüncü sınavında lider BC Siauliai'yı 79-69 yenerek ikinci sıraya yükselen ve gruptan çıkma yolunda önemli bir avantaj yakalayan Uşak Sportif'un başarısı kentte adeta bayram havası estirdi. Karşılaşmayı Belediye Başkanı Nurullahn Cahan ve Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik'le birlikte izleyen Vali Seddar Yavuz maç bitiminde soyunma odasına inerek galibiyet sevincine ortak olurken Antrenör Ozan Bulkaz, "Biz büyük bir aileyiz" dedi.

"Tribünlerdeki insanlara, basın mensuplarına bakıyorum, herkesin yüzü gülüyor. Uşak'a bu mutluluğu yaşatmak güzel bir duygu" diyen Bulkaz şöyle devam etti:

"Kent yöneticilerin maça gelmesi moralimizi yükseltti. Hacıyeva'nın sakatlığında dar bir rotasyonla üç günde bir uzak deplasmanlara gittik. Sibirya'da BC Enisey'a mağlup olduktan sonra döndük, Eskişehir Basket'i mağlup ettik, ardından bu maçı kazandık. Şimdi sırada Torku Konyaspor müsabakası var. Kazanmaya devam edeceğiz."

PETRAUSKAS: ZOR MAÇTI

Litvanya temsilcisi BC Siauliai'nın Başantrenörü Gediminas Petrauskas, Uşak Sportif'in ciddi bir taraftar kitlesi olduğunu ve zor bir maç oynadıklarını belirterek şu değerlendirmeyi yaptı:

"İlk iki periyotta istediğimiz oyunu tutturduk ve bir ara 10 sayı öne geçtik. İkinci çeyreğin sonlarında rakibimiz dengeyi kurdu. Onlardan daha fazla hücum yaptık ama üçüncü ve dördüncü periyotta sayı üretemedik. Rakibimizi kutluyorum." - Uşak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel EuroChallenge Cup'ta BC Siauliai'yı 79-69 Yenen Uşak'ta Bayram Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement