Uşak'taki Taksici Cinayeti - Son Dakika
Yerel

Uşak'taki Taksici Cinayeti

Uşak\'taki Taksici Cinayeti

Taksicilik yapan Ramazan Yıldızhan'ı öldürdüğü iddiasıyla bir kişi göz altına alındı.

13.01.2015 19:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ta taksicilik yapan Ramazan Yıldızhan (58) ormanlık alanda başından vurarak öldürdüğü iddiasıyla bir kişi göz altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Jandarma ekipleri 3 Ocak günü merkeze bağlı Köprübaşı köyü Velibeyler mahallesi Çilümmet mevkisindeki ormanlık alanda taksici Ramazan Yıldızhan'ı başından vurarak öldürdüğü iddiasıyla A.Ç.'yi  (33) gözaltına aldı.

Ekipler, zanlının evinde yaptıkları aramada olayda kullanılan tabancayı ele geçirdi.

Zanlının sorgusunda olay günü Yıldızhan ile alkol aldıklarını,  olayın meydana geldiği yere beraber gittiklerini aralarında çıkan tartışma sonucu tabancasının kazayla ateş aldığını söylediği öğrenildi.

Pazarcılık yapan A.Ç'nin yarın adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Olay

Uşak'ta taksicilik yapan Ramazan Yıldızhan (58) 2 Aralık günü evinden çıktıktan sonra bir daha kendin haber alınamamış, ailesinin kayıp başvurusu üzerine ekipler inceleme başlatmış,  merkeze bağlı Köprübaşı köyü Velibeyler mahallesi Çilümmet mevkisindeki ormanlık alanda köylüler Yıldızhan'ı başından tabancayla vurularak öldürülmüş olarak bulmuştu. İki çocuk dört torun sahibi Yıldızhan'ın taksisi Dikilitaş mahallesinde terk edilmiş olarak bulunmuştu. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uşak'taki Taksici Cinayeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement