Üsküdar Belediyesi Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni - Son Dakika
Güncel

Üsküdar Belediyesi Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Türkiye'nin geleceğe emin adımlarla ilerlediğini belirterek, "Hiç kimsenin gücü bizi bu yolumuzdan döndürmeye yetmeyecek" dedi.

26.05.2015 12:18

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Türkiye'nin geleceğe emin adımlarla ilerlediğini belirterek, "Hiç kimsenin gücü bizi bu yolumuzdan döndürmeye yetmeyecek" dedi.

Topbaş, Üsküdar Belediyesi toplu açılış ve temel atma törenindeki konuşmasında, yeni eserlerle Türkiye'yi kalkındırmaya devam ettiklerini söyledi.

Türkiye'nin, dünyanın önemli ülkeleri arasında yer aldığını dile getiren Topbaş, geleceğe emin adımlarla ilerleyebilecek bir ülke oluşturma gayretinde olduklarını aktardı.

Topbaş, İstanbul'un sahip olduğu potansiyelle bir ülke özelliği taşıdığını vurgulayarak, "Bu kent, dünyanın merkezi durumunda. Bizler de hizmete devam ediyoruz. Genç bir nüfusumuz var. Genç neslimizin geleceğe daha emin adımlarla yürümesini sağlamak, en önemli görevlerimizden birisidir" diye konuştu.

Özellikle son 12 yılda Türkiye'nin önünün açıldığını belirten Topbaş, "Türkiye geleceğe emin adımlarla ilerliyor. Engel tanımayan bir ülke var artık. Rüzgar ne yandan eserse essin, yılmadan geleceğe ilerleyen bir ülke haline geldik. Hiç kimsenin gücü bizi bu yolumuzdan döndürmeye yetmeyecek" şeklinde konuştu.

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de ilçenin bir tarih ve kültür merkezi olduğunu kaydetti.

Açılışı yapılan eserlerin İstanbul'a ve ülkeye önemli hizmetlere vesile olacağını dile getiren Türkmen, "Bu eserleri hizmete sunmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Lisemize, Sayın Cumhurbaşkanımızın onayıyla 'Tenzile Erdoğan' ismini koyduk. Tüm eserler hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Üsküdar Belediyesi Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement