Üstad Necip Fazıl Kısakürek Kütahya'da Anıldı - Son Dakika
Yerel

Üstad Necip Fazıl Kısakürek Kütahya'da Anıldı

Üstad Necip Fazıl Kısakürek Kütahya\'da Anıldı

Kütahya Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri arasında yer alan ’Serdar Tuncer ile Kalbe Düşünce’ isimli programının finali, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

18.05.2016 11:59

Kütahya Belediyesi'nin kültür-sanat etkinlikleri arasında yer alan 'Serdar Tuncer ile Kalbe Düşünce' isimli programının finali, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Sunucu ve şair Serdar Tuncer'in sunumu ile Hezar Dinari Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen 'Kalbe Düşünce' isimli program, Necip Fazıl Kısakürek'in 33. ölüm yıl dönümünde anılması ile son buldu.

Serdar Tuncer'in yönettiği programda, sanatçıı Aykut Kuşkaya geceye; gerek kendi eserleri gerekse Necip Fazıl Kısakürek'in eserlerini, kendine has üslubuyla seslendirdi.

Programda, Necip Fazıl Kısakürek'in yaşamı, eserleri ve mefkuresi hakkında değerlendirmelerde bulunan Sunucu Serdar Tuncer, üstadın hayatından güzel anıları aktarmasının yanı sıra, ondan kalan eserleri kendine has üslubuyla ifade etti.

Hezar Dinari Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa Belediye Başkan Yardımcıları Ali İhsan Ertaş, Murat Arık ve Fatih Kölgeli ile AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler, Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet Aydın, Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez ve vatandaşlar katıldı.

Program sonrası sunucu ve şair Serdar Tuncer'e AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, sanatçı Aykut Kuşkaya'ya da Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş tarafından birer çini tabak hediye edildi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üstad Necip Fazıl Kısakürek Kütahya'da Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement