Ustalar Billiardgoal'de Kozlarını Paylaştı - Son Dakika
Güncel

Ustalar Billiardgoal'de Kozlarını Paylaştı

Ustalar Billiardgoal\'de Kozlarını Paylaştı

Ustalar BilliardGoal'de kozlarını paylaştı Semih Saygıner ve Rıdvan Dilmen müsabakasını dostluk kazandı Semih Saygıner ve Rıdvan dilmen, Palladium Ataşehir AVM'de düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

21.06.2015 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ustalar BilliardGoal'de kozlarını paylaştı

Semih Saygıner ve Rıdvan Dilmen müsabakasını dostluk kazandı

Semih Saygıner ve Rıdvan dilmen, Palladium Ataşehir AVM'de düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Babalar Günü'nde futbol sahalarının efsanevi yıldızı Rıdvan Dilmen ile bilardonun usta ismi Semih Saygıner ayak bilardosu maçında kozlarını paylaştı. Usta oyuncular, maç sonrasında sevenleri ile imza gününde buluştu. Futbol mu yoksa bilardo mu soruları arasında oynanan ve dünyada 'Ayak Bilardosu' olan 'BilliardGoal' etkinliği 15-21 Haziran arası Ataşehir Palladium AVM'de gerçekleşti.

Düzenlenen etkinlikler kapsamında finallerden galip çıkan Murat Güner, FC Barcelona ile bir gün geçirme fırsatı yakaladı. Güner, dünyanın en ünlü futbol kulüplerinden olan Barcelona ile Madrid deplasmanına gidip maçı locadan izleyecek.

DOSTLUK KAZANDI

Final müsabakalarını ardından futbol sahalarının efsanevi yıldızı Rıdvan Dilmen ile bilardonun usta ismi Semih Saygıner kozlarını paylaştı. İkili arasında yapılan mücadeleden ise dostluk çıktı. 2 set oynanan maçın ilk setini Rıdvan Dilmen, ikinci seti Semih Saygıner kazandı.

Usta bilardocu Semih Saygıner, yaptığı açıklamada, Öncelikle babalar gününü kutluyorum. Etkinlik Türkiye'de BillardGoal diye yapıldı. Bir taraftan da 'Ayak Bilardosu' denildi. Bir çok ülkede denemiş, oynanmış örnekleri var. Fakat Türk insanı hem futbola hem de bilardoya çok aşina ve çok seviyor, dolayısıyla bu oyun için güzel bir beraberlik oldu. Bilardo kuralları çerçevesinde gelişiyor oyun. Çok keyifliydi, Rıdvan ilk defa oynadı ben bir gece önce geldim, çalıştım az bir şey ama Rıdvan ayağına çok hakim. Çok zevkli bir maç geçirdik. İnşallah yayılır. Bu son maç olacak diye düşünmüyorum dedi.

Rıdvan Dilmen ise yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı Çok anlamlı bir gün, babalar günü. Ayrıca dünyanın en önemli sporcularından bir kardeşimizle bizim dalımızda oynamak ve ilk kez kendisini görmek gerçekten çok güzel. Bence bu bir başlangıç, son olmaz her kesime hitap edebilen bir spor ayak bilardosu. İnşallah yaygınlaşır.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ustalar Billiardgoal'de Kozlarını Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement