Uygur Kardeşler Bornova'da Sahne Alacak - Son Dakika
Yerel

Uygur Kardeşler Bornova'da Sahne Alacak

Uygur Kardeşler Bornova\'da Sahne Alacak

Bornova Belediyesi, Süheyl-Behzat Uygur Tiyatrosu’nun izleyenleri kahkaha tufanına boğan oyunu; ‘Dünya’nın Sonu.Net’i İzmirliler ile buluşturuyor.

17.06.2014 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bornova Belediyesi, Süheyl- Behzat Uygur Tiyatrosu'nun izleyenleri kahkaha tufanına boğan oyunu; 'Dünya'nın Sonu.Net'i İzmirliler ile buluşturuyor. Tiyatroseverlerin ücretsiz olarak izleyebileceği komedi, 19 Haziran Perşembe akşamı saat 21.00'de Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'ndaki Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilecek.

Ünlü komedyenler; Süheyl - Behzat Uygur kardeşler İzmirli hayranları ile Bornova'da buluşacak. 'Dünya'nın Sonu.Net' adlı komedi gösterisi; Süheyl - Behzat Uygur Tiyatrosu tarafından 19 Haziran Perşembe günü saat 21.00'de Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'ndaki Amfi Tiyatro'da sahnelenecek.

Tüm tiyatroseverleri ücretsiz olarak izleyebilecekleri oyuna davet eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Belediyelerin görevi sadece yol, kaldırım gibi fiziksel yatırımlar yapmak değil. İnsana yapılan yatırımların başında sanat geliyor. Bu etkinliğimiz de onlardan biri. Herkesi bekliyoruz" diye konuştu.

Mustafa Arıkoğlu'nun yazdığı, Uğur Babürhan yönettiği oyunda, Uygur Kardeşlerle birlikte Kahraman Sivri, Önder Keskin ile Nurten İnan rol alıyor. Müziklerini Serpil Günseli, dansları ise Ömer İbar'ın hazırladığı Dünya'nın Sonu.Net adlı komedi izleyicileri kahkaha tufanına boğuyor. İki perdelik oyunda, eski parlak günlerine tekrar dönmeye çalışan, bunalımdaki bir yazar (Ziya) ve ona yardımcı olmaya çalışan beceriksiz ilham perisinin (Tarhun) hikayesi sıradışı bir dille anlatılıyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uygur Kardeşler Bornova'da Sahne Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement