Uyuması İçin Açılan Saç Kurutma Makinesi, Bebeği Yaktı - Son Dakika
Güncel

Uyuması İçin Açılan Saç Kurutma Makinesi, Bebeği Yaktı

Anne karnındaki sesleri çağrıştırdığı düşünülerek uyuması için yanı başında açılan saç kurutma makinesi, 13 günlük bebeğin ölümüne yol açıyordu.

12.05.2015 14:44  Güncelleme: 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'nun Yeniçağa İlçesi'nde anne karnındaki sesleri çağrıştırdığı düşünülerek bebeğin uyuması için yanı başında açılan saç kurutma makinesi battaniyeyi tutuşturdu. 13 günlük bebeğin vücudunda yanıklar oluşurken, tedavisi için ambulans helikopterle Ankara'ya sevk edildi.

DUMANLARI FARK ETTİLER

Yeniçağa'nın Camiatik Mahallesi'nde oturan Hülya Süzer bugün öğle saatlerinde 13 günlük olan oğlu Ahmet Yasin Süzer'i uyuması için beşiğine yatırdı. Hülya Süzer, uyumakta güçlük çeken bebeğin uykuya dalması için, anne karnındaki sesleri çağrıştırdığını düşündüğü saç kurutma makinesini açarak baş ucuna bıraktı.

Minik bebeğin baş ucunda dakikalarca açık kalarak ısınan saç kurutma makinesi battaniyeyi tutuşturdu. Dumanları fark eden aile fertleri beşikte yatan bebeklerini kurtarırken bebeğin vücudunda yanıklar oluştu.

ANKARA'YA SEVK EDİLDİ

Minik bebek 112 ambulansıyla kaldırıldığı Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde tedavi altına alındı. Bebeğin yapılan ilk tedavisinde başında ve vücudunun çeşitli yerlerinde 3'üncü derece yanıklar olduğu tespit edildi.

Bebek burada yapılan ilk tedavisinin ardından Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Bebeğin vücudundaki yanıkların ciddiyetini koruduğu ve hayati risk taşıması nedeniyle Ankara'da bir hastaneye sevk edilmesine karar verildi.

ÇARESİZCE İZLEDİ

Ahmet Yasin Süzer Ankara Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmek üzere ambulans helikoptere bindirildiği sırada babası Salih Süzer gözyaşlarına boğuldu. Salih Süzer başını ellerinin arasına koyarak çaresizlikle bebeğinin gidişini izledi.

Uyuması İçin Açılan Saç Kurutma Makinesi, Bebeği Yaktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Uyuması İçin Açılan Saç Kurutma Makinesi, Bebeği Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Seren: Cahiller 11 6 Yanıtla
  • : Su cocuk sahibi olmak için syle olmasi byle olmasi gerekir diye konusan insanlar o annenin 3 tane daha evladi vr ve hepsi birbirinden efendi sizlerr uzaktan yorum yapıyorsunuz o aile simdi ne durumda biliyormusunuzz o annenin içi yaniyo sizler boyle bos konusacaginiza bebek icin bi dua edip Kuran-ı Kerîm okuyun 9 1 Yanıtla
  • Burcu: Yazik ya boyle bir cahillik olurmu daha 13 gunluk ama cok aci cekiyor ne icin annesi babasi rahat etsin diye uyumuyorsa uyumasin nasil hesap vereceksiniz Allaha 7 2 Yanıtla
  • x: Anne nerdeki acaba nasıl bir anne ki bebeğini bırakıp gidiyorbence başka bir is var 7 2 Yanıtla
  • pusat: lan olum siz nasıl bi mahluksunuz on üç günlük bebek lan aptal herifler 6 3 Yanıtla
  • Onur: Ne biçim anne babasınız Yazık o aci çeken yavruya yav. 6 3 Yanıtla
  • : Onun anneliği parmakla gösterilen bi anne herkess ağzını toplasın uzaktan konuşmaya benzemiyor hiic biseyy nasıl zor durumda o anne bileniniz var mı yaşadigi ilcede onu kadar iyi bi insan cikmazz herkes konuştuğunu bilsinn 8 0 Yanıtla
  • dnz_akin: Geçmiş olsun daha dikkatli olsun ebeveyinlerimiz. 6 1 Yanıtla
  • mavis: Anneyi cezalandirsinlar ibreti alem olsun 3 3 Yanıtla
  • €f€: Cahiliz arkadaş işte cahil!kabul edin... 6 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement