Uyuşturucu Operasyonları - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu Operasyonları

Görüntü Dökümü : Polisin araçla şüphelilerin bulunduğu otomobilin önünü kesmesi Şüphelilerin otomobilden çıkarılması Bagajda esrar ve tüfek ele geçirilmesi Adana'da uyuşturucu operasyonları Operasyonlarda gözaltına alınan 29 kişiden 24'ü tutuklandı Adana'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarda gözaltına alınan 29 kişiden 24'ü tutuklandı.

19.01.2016 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

Polisin araçla şüphelilerin bulunduğu otomobilin önünü kesmesi

Şüphelilerin otomobilden çıkarılması

Bagajda esrar ve tüfek ele geçirilmesi

Adana'da uyuşturucu operasyonları

Operasyonlarda gözaltına alınan 29 kişiden 24'ü tutuklandı

Adana'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarda gözaltına alınan 29 kişiden 24'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Seyhan ve Yüreğir ilçelerine bağlı Onur, Yenibey, Narlıca, Kurtuluş, Sümer, Ziyapaşa ve Çamlıbel mahallelerindeki sokaklarda uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen kişilere yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonda, 1 kilo 600 gram eroin, 177 kilo 150 gram esrar, 5 tüfek ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 7 bin lira ele geçiren ekipler, 25 kişiyi gözaltına aldı.

Yeşilyurt Mahallesinde 2 şüphelinin bir otomobille uyuşturucu taşıdığı yönünde istihbarat alan ekipler, aracın bagajında 10 kilogram esrar ile pompalı tüfek ele geçirdi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Bahçeşehir Mahallesinde uyuşturucu sevkiyatı yapıldığından şüphelenip durdurulan bir araçta 100 bin lira tutarında sahte para bulundu. Ekipler, araçtaki 2 kişiyi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 29 şüpheliden 24'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, 5'i ise serbest bırakıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu Operasyonları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement