Uyuşturucu Sanıklarına Ceza Yağdı - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu Sanıklarına Ceza Yağdı

– ADANA'dan Ankara'ya giden trende Kayseri'de 8 ay önce yapılan aramada bulunan 400 gram esrarla ilgili tutuklu olarak yargılanan 3 sanıktan 2'si, 9'ar yıl 2'şer ay hapis cezası ve bin 500 lira para cezasına mahkum oldu.

30.11.2016 13:51

– ADANA'dan Ankara'ya giden trende Kayseri'de 8 ay önce yapılan aramada bulunan 400 gram esrarla ilgili tutuklu olarak yargılanan 3 sanıktan 2'si, 9'ar yıl 2'şer ay hapis cezası ve bin 500 lira para cezasına mahkum oldu. Diğer sanık ise beraat etti.

Kayseri 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya tutuklu sanıklardan 38 yaşındaki Seçil Balkaya getirilirken, diğer sanıklar 24 yaşındaki Engin Varol Sincan L Tipi, 30 yaşındaki Cihan B. ise Adana E Tipi Cezaevi'nden Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Adana'dan satın aldığı esrarı paketleyerek Ankara'ya gitmek için tren garına gittiğini söyleyen Engin Varol savunmasında, "Satın aldığım uyuşturucuyu bir kutuya koydum ve kompartımandaki koltuğun üst kısmına bırakarak uyuşturucu içmek için gar binasındaki tuvalete gittim. Döndüğümde bu kadın da o kompartımandaki koltuklarda oturuyordu. Ama ben kendisini tanımıyorum. Suçumu kabul ediyorum. Bir hata yaptım, kabul ediyorum. Uzun zamandır tutukluyum. İnşallah tahliye edersiniz, yoksa da canınız sağolsun" dedi.

Kayseri Cezaevi'nde 6 aydır tutuklu olduğunu belirten Seçil Balkaya ise, "Suçlamaları kabul etmiyorum. Aylardır çocuklarımı görmüyorum. Tahliyemi istiyorum" ifadelerini kullandı. Diğer sanık Cihan B. de, Adana'da kahvecilik yaptığını, uyuşturucu madde bulunan poşetlerde parmak izinin çıkmasının esnaf olmasından kaynaklandığını savundu. Cihan B. ayrıca, "Beraatımı talep ediyorum. Bu kabustan artık uyanmak istiyorum" dedi.

Mahkeme heyeti yaptığı yargılama sonucu Seçil Balkaya ve Engin Varol'a uyuşturucu ticareti yaptıkları gerekçesiyle 9'ar yıl 2'şer ay hapis cezası, bin 500 lirada para cezası verdi. Cihan B. ise beraat etti. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu Sanıklarına Ceza Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement