Uyuşturucu Satıcılarına Darbe - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu Satıcılarına Darbe

Uyuşturucu Satıcılarına Darbe

İZMİR'in Karşıyaka ve Çiğli ilçelerindeki lüks semtlerde uyuşturucu sattıkları ileri sürülen 5 kişi, polisin operasyonuyla yakalandı.

05.10.2016 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR'in Karşıyaka ve Çiğli ilçelerindeki lüks semtlerde uyuşturucu sattıkları ileri sürülen 5 kişi, polisin operasyonuyla yakalandı. Operasyonda bir miktar kokain ve esrar ele geçirilirken, adliyeye sevk edilen 5 şüpheli tutuklandı.

İzmir Emniyeti Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Karşıyaka ve Çiğli ilçelerindeki lüks semtlerde uyuşturucu satıldığı yönündeki ihbar üzerine çalışma başlattı. Zengin ailelerin çocuklarını ağlarına düşürdükleri belirlenen uyuşturucu satıcılarının adreslerini belirleyen polis, eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda D.C. (30), Ö.R.G. (22), F.E.(22), A.E. (20) ve S.E. (21) yakalandı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, yaklaşık 1 kilo 100 gram esrar, 10 gram kokain, 1 ruhsatsız tabanca, 1 elektronik hassas terazi, 2 ruhsatsız tabanca, 3 şarjör, 1 yivsiz tüfek ile 24 fişek ele geçirildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 kişi tutuklandı.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu Satıcılarına Darbe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement