Üzülmez, Üniversitelilerin Konuğu Oldu - Son Dakika
Yerel

Üzülmez, Üniversitelilerin Konuğu Oldu

Üzülmez, Üniversitelilerin Konuğu Oldu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Partili üniversiteli gençlerin kurduğu öğrenci topluluğunun haftaki konuğu oldu.

27.10.2016 11:15

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Partili üniversiteli gençlerin kurduğu öğrenci topluluğunun haftaki konuğu oldu.

Ak Parti İl Gençlik Kolları'nın düzenlediği komisyon toplantısının "Tecrübe Konuşuyor" bölümüne misafir olan Başkan Üzülmez, gençlerle, aile, eğitim, ticaret ve siyaset hayatındaki tecrübelerini paylaştı. Gündemdeki toplumsal, siyasal ve ekonomik konuları da masaya yatırarak gençlerle istişare eden ve onların görüşlerini de dinleyen Başkan Üzülmez'in konuk olduğu programa kalabalık bir genç topluluğu katıldı. Ak Parti il binasında düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Üzülmez, gençlik politikaları ve projeleri hakkında gençlere bilgi verdi.

Kartepe Belediyesi olarak gençler için hazırladıkları projeler hakkında da bilgiler veren Başkan Üzülmez, "Gençlerimize verdiğimiz mesleki ve hobi kursların dışında, şu anda Acısu mahallemizde çok büyük bir spor kompleksinin inşaatına başladık. Burası hizmete açıldığında, standart boyutlarda bir futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu ve gençlerimizin keyifle kullanabilecekleri bir çay bahçesi olan çok büyük spor kompleksi olacak. Bunun yanı sıra Uzuntarla mahallemizde, Türkiye Futbol Federasyonu ve FIFA ile ortak yürüttüğümüz olimpiyat köyü projemiz var. O da standart boyutlarda birçok sahayı içinde barındıran Türkiye'de örnek komplike ve fonksiyonel bir tesis olacak. Ataşehir, Şirinsulhiye, Ataevler, Köseköy mahallelerimiz de gençlerimizin spor yapabilecekleri merkezlerimiz mevcut" dedi.

Birliktelik, Başkan Üzülmez'in gençlerin gündeme dair sorularını cevaplaması ile sona erdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üzülmez, Üniversitelilerin Konuğu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement