Uzun Yıllardan Beri İlgilenilmeyen Yol Yapılıyor - Son Dakika
Güncel

Uzun Yıllardan Beri İlgilenilmeyen Yol Yapılıyor

Uzun Yıllardan Beri İlgilenilmeyen Yol Yapılıyor

Gölhisar'da Denizli tarafındaki şehir girişinin yıllardan bu tarafa kötü bir görüntü oluşturması nedeniyle, yol düzenleme ve parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

14.11.2014 10:53  Güncelleme: 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural çalışma alanını ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Demokrasi Caddesi olarak bilinen bu alanda yol genişleme, parke taşı döşemesi ve kaldırım yapma çalışmaları yapılmaktadır.

Gölhisar Belediye Başkanı Dr. Ramazan Canural yol ile alakalı yapmış olduğu basın açıklamasında; "ilçemiz Gölhisar'da uzun zamandır el atılamayan sorunlara el atarak çözüme kavuşturuyoruz. Çeşme Mezarlığı yolunun çözülmesinden sonra şimdi de, ilçemizin Denizli tarafındaki şehir merkezi girişini oluşturan Demokrasi Caddesi yolunu düzenleyip, parke taşı döşüyoruz. Hakikaten öncesinde ilçemizin girişi olmasına rağmen kötü bir durumda olan bu yolumuz kısa bir zaman içinde tamamlanacak. İlçemizde bu gibi çözülemeyen veya el atılmayan birçok sıkıntımız var. Bizim dönemimizde bu sorunları ilçemizi bir bütün olarak düşünerek tek tek çözeceğiz" şeklinde ifadelerde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uzun Yıllardan Beri İlgilenilmeyen Yol Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement