Vali Ata'dan Gtb'ye Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vali Ata'dan Gtb'ye Veda Ziyareti

Vali Ata\'dan Gtb\'ye Veda Ziyareti

Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Ticaret Borsasına (GTB) veda ziyaretinde bulundu.

24.02.2015 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Ticaret Borsasına (GTB) veda ziyaretinde bulundu.

İçişleri Bakanlığı Valiler kararnamesi ile Merkeze alınan Gaziantep Valisi Erdal Ata, veda ziyaretleri kapsamında GTB Meclis Başkanı Selami Memiş'le bir araya geldi. Vali Ata'nın veda ziyaretinde GTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Tabur,Yönetim Kurulu Üyeleri Karaca Türkmen ve Cesim Arslan'da hazır bulundular.

Vali Erdal Ata'ya görev süresi boyunca Gaziantep'e verdiği değerli hizmetlerden dolayı teşekkür eden GTB Meclis Başkanı Selami Memiş, "Sayın Valimiz görev süresi boyunca tüm kurum ve kuruluşlarla ortak akıl çerçevesinde hareket ederek kentte önemli bir misyonu başarıyla üstlendi. Borsamızın tüm çalışmalarında da bizlere hep destek oldu. Valimizin şahsında devlet adamlığının en güzel örneklerini görme fırsatı bulduk. Kendisini daha iyi görevlerde görmek en büyük temennimiz ve dileğimizdir" dedi.

GTB Meclis Başkanı Selami Memiş, Vali Erdal Ata'nın Gaziantep'te eğitim alanında yaptığı örnek çalışmaların ise hiç bir zaman unutulmayacağını sözlerine ekledi.

Vali Ata ise, ziyarette yaptığı konuşmada Gaziantep'te yaklaşık 4 yıldır görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. GTB'nin tarımsal sanayinin gelişmesi için yaptığı çalışmaları memnuniyetle takip ettiklerini dile getiren Vali Ata, "Borsa iyi bir alt yapıya sahip olursa üreticiye, alıcıya ve satıcıya daha da iyi hizmet verir. Bu nedenle borsanın yeni yapılacak olan hizmet binasının GTB'nin örnek gösterilen çalışmalarına da yararlı katkıları olacağına inanıyorum" dedi.

Ziyaret sonrası GTB Meclis Başkanı Memiş tarafından Vali Ataya, günün anısına özel bakır işleme kahve takımı hediye edildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Ata'dan Gtb'ye Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement