Vali Bektaş'tan İncelemeler - Son Dakika
Yerel

Vali Bektaş'tan İncelemeler

Vali Bektaş\'tan İncelemeler

Manisa’nın Demirci ilçesinde zeytinyağı fabrikasının açılış törenleri ile Demircili merhum Yazar Bahaeddin Özkişi’nin tanıtıldığı panele katılan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Demirci Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini (DEDADER) ziyaret etti.

16.11.2014 12:08

Manisa'nın Demirci ilçesinde zeytinyağı fabrikasının açılış törenleri ile Demircili merhum Yazar Bahaeddin Özkişi'nin tanıtıldığı panele katılan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Demirci Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini (DEDADER) ziyaret etti.

Ziyarette DEDADER'in çalışmaları hakkında bilgi alan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş daha sonra hayırseverlerin katkılarıyla yapılan DEDADER önderliğinde Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Demirci Eğitim Fakültesi yerleşkesi içerisinde yapımına devam edilen 16 dairelik lojman inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ın ziyaretlerinde Demirci Kaymakamı Atila Kantay, CBÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mustafa Bakaç, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. İsmail Taşlı da hazır bulundu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Bektaş'tan İncelemeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement