Vali Büyük, Suriyeli Ailelerle İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Vali Büyük, Suriyeli Ailelerle İftarda Bir Araya Geldi

Vali Büyük, Suriyeli Ailelerle İftarda Bir Araya Geldi

Vali Mustafa Büyük, eşi Emine Büyük ile birlikte, Sarıçam İlçesi’nde bulunan Çadır Kent’te barınan Suriyeli mülteciler ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

15.07.2015 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Mustafa Büyük, eşi Emine Büyük ile birlikte, Sarıçam İlçesi'nde bulunan Çadır Kent'te barınan Suriyeli mülteciler ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Sarıçam Kaymakamı Ali Murat Kayhan ile Eşi Nurtaç Kayhan'ın da eşlik ettiği iftar yemeğinde Suriyeli ailelerce yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılanan Vali Mustafa Büyük, hal ve hatırlarını sorduğu ailelerle sohbet etti ve taleplerini dinledi.

Vali Büyük ile eşi Emine Büyük, kucaklarına alarak sevdikleri çocuklarla da yakından ilgilenerek, onlara oyuncak hediye etti.

İftar programının ardından kamp yetkililerinden bilgi alan Vali Mustafa Büyük, ülkelerindeki iç savaştan dolayı Türkiye'ye sığınan Suriyeli ailelerin daima yanlarında olacaklarını ifade etti.

Çadır Kent'te kalan Suriye'li ailelerin Ramazan Bayramlarını da kutlayan Vali Büyük ve eşi Emine Büyük, iftarı birlikte açtıkları Suriyeli ailelerin sevgi gösterileri arasında Çadır Kent'ten ayrıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Büyük, Suriyeli Ailelerle İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement