Mersin Valisi Çakacak'tan Tarsus Belediyesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Mersin Valisi Çakacak'tan Tarsus Belediyesine Ziyaret

Mersin Valisi Çakacak\'tan Tarsus Belediyesine Ziyaret

Mersin Valiliğine atanmasının ardından ilk ilçe ziyaretini Tarsus'a gerçekleştiren Vali Özdemir Çakacak, Tarsus Belediyesini ziyaret etti.

14.10.2014 10:26  Güncelleme: 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Valiliğine atanmasının ardından ilk ilçe ziyaretini Tarsus'a gerçekleştiren Vali Özdemir Çakacak, Tarsus Belediyesi'ni ziyaret etti.

Belediye ziyaretinde bando takımı ile karşılanan Vali Çakacak, Zabıta Merasim takımını selamladı. Belediye girişinde bir personelin çiçek verdiği Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Başkan Can'ın makamına geçti.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus hakkında bilgi verdi. Vali Çakacak'a Belediye çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Can, Tarsus'un 54 vilayetten büyük olduğunu, 10 bin yıllık geçmişi olduğunu söyledi.

Mersin'de ilk ilçe ziyaretini Tarsus'a gerçekleştirdiğini belirten Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Tarsus'un çok önemli kent olduğunu dile getirdi. Vali Çakacak, " Türkiye'nin cennet köşelerinden biri olan Mersin'e ve Mersin'in güzel insanlarına hizmet etmekten şeref duyduğumu belirtmek istiyorum. Bu güzel ilimizde Devletin imkanlarını vatandaşlarımıza ulaştırmanın çabası içerisinde olacağız. Milletimize hizmet ederken seçilmişler, atanmışlar ve sivil toplum kuruluşları, tüm vatandaşlarımızla ilimizin her yönden gelişmesi ve kalkınması için ortak akılla hareket ederek, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmanın çabası içerisinde olacağız. Kapılarımız herkese açıktır. Bugün ilk ilçe ziyaretimizi Tarsus'a gerçekleştiriyoruz. Tarsus bizim için çok önemli bir kenttir. Hep beraber halkımıza, kentimize ve ülkemize hizmet edeceğiz" dedi.

Başkan Can, Vali Çakacak'a günün anısına Nusret Mayın Gemisi tablosu hediye etti.Vali Çakacak'a Tarsus Kaymakamı Hasan Göç, İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mustafa Kemal Timuroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Volkan İmişçi, İlçe Jandarma Komutanı Yavuz Bulut ve Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya eşlik etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mersin Valisi Çakacak'tan Tarsus Belediyesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement