Vali Cengiz, Mardin Müftülüğünü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Cengiz, Mardin Müftülüğünü Ziyaret Etti

Mardin Valisi Ahmet Cengiz, Mardin Müftülüğünü ziyaret ederek müftülük çalışanları ile vedalaştı.

27.05.2014 16:23  Güncelleme: 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son valiler kararnamesi ile merkez valisi olarak aatanan Mardin Valisi Ahmet Cengiz, Mardin Müftülüğü'nü ziyaret etti.

Müftü Dursun Ali Coşkun ve müftülük personeli ile vedalaşan Vali Cengiz, Mardin'den büyük bir onurla, hakkıyla hizmet verme gayreti içinde olabilmenin mutluluğunu yaşayarak ayrılacağını belirtti.

Görev süresince sonuç alma odaklı, bürokratik saplantılardan uzak, adalet, sevgi ve hoşgörü gibi temel kavramları merkeze alarak, Mardin'e ve Mardinlilere hizmet etme gayreti içinde olduğunu vurgulayan Cengiz, şöyle devam etti:

"Var olan kaynakları ilin öncelikleri paralelinde en etkin şekilde kullanarak, eğitimden sağlığa, ulaşımdan turizme, kültüre, sanata, spora, kentin tanıtımına kadar her alanda ilimizin daha iyi yerlerde olması için ekip arkadaşlarımızla birlikte emek harcadık. 'Devlet, millet için vardır' anlayışından hareketle Mardin'de görev yaptığım süre içinde tüm kamu görevlisi arkadaşlarım, yerel yönetimler ve saygıdeğer Mardin halkıyla büyük bir dayanışma, yardımlaşma ve gönül birliği içinde çalıştık. Görevimiz esnasında adalet, şeffaflık, saygınlık ve güvenilirlik gibi erdemleri ön planda tutarak, devletin gülen yüzü ve şefkat eliyle herkesi ve her kesimi kucaklamaya çalıştık. Bir ekip ruhuyla çözülmemiş hiçbir sorunun kalmaması, değerlendirilmemiş hiçbir kaynağın atıl bırakılmaması, ülkemizin tarihi şehirlerinden biri olan Mardin'i her alanda çok daha yukarılara taşınması için mesai mefhumu gözetmeden var gücümüzle çalıştık."

Müftü Coşkun ise Vali Cengiz'in Mardin'e atandığı günden beri bütün çalışmlarına destek olduklarını belirterek " Özellikle Yaz Kur'an kursunda gösterdiği fedakarlık ile Mardin halkının takdirini kazanmıştır. Atandığı haftada sağ olsun kendisi bizleri ziyaret etmiş ve her konuda desteklerini bildirmişti. Ben bundan sonraki hayatında kendisine ve ailesine mutluluklar, sağlıklı ve hayırlı bir ömür diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Cengiz, personelle tek tek vedalaştı. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Cengiz, Mardin Müftülüğünü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement