Vali Çiçek: "Ölüdeniz Giriş Ücretlerini Düşüreceğiz" - Son Dakika
Yerel

Vali Çiçek: "Ölüdeniz Giriş Ücretlerini Düşüreceğiz"

Vali Çiçek: "Ölüdeniz Giriş Ücretlerini Düşüreceğiz"

Fethiye’de incelemelerde bulunan Muğla Valisi Amir Çiçek, Ölüdeniz Kumburnu Tabiat Parkı’nda Kooperatif Başkanı Mümtaz Kökten ve turizmcilerden bilgi aldı.

21.01.2015 09:45

Fethiye'de incelemelerde bulunan Muğla Valisi Amir Çiçek, Ölüdeniz Kumburnu Tabiat Parkı'nda Kooperatif Başkanı Mümtaz Kökten ve turizmcilerden bilgi aldı.

Muğla Valisi Amir Çiçek, beraberinde Kaymakam Ekrem Çalık, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Kurmay Albay Halil Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşık, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Faruk Akıncı ve bazı daire müdürleri ile ölüdeniz kumburbu tabiat parkını gezdi. MUÇEV müdürü İbrahim Akoğlu ve diğer yetkililerden kumburnu tabiat parkının işleyişi hakkında bilgiler aldı.

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mümtaz Kökten, İstanbul Emitt Turizm Fuarında Fethiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. Kökten ölüdeniz'de belceğiz kıyısına günü birlik teknelerin yanaşıp yolcularını alabileceği seyyar iskele kurulmasını, belceğiz mahallesinde sellerin önlenebileceği drenaj sistemi yapılması, arıtma ve kanalizasyon şebekesinin büyütülmesini, içme suyu sağlanmasını, ovacık ve hisar önünün kanalizasyon ve arıtma sorunun giderilmesini ayrıca belceğiz plajına yapılan kötü görüntü oluşturan platformun kaldırılmasını istedi.

Vali Amir Çiçek, Ölüdeniz'in dünyada bir marka olduğunu söyleyerek, "Ölüdenizin sorunlarını ortak akılla sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çözümleyeceğiz. Ölüdeniz Fethiye ve Muğla'nın değil tüm dünya'nın turizm değeridir. Aksaklıkların ve sorunların çözülmesi için el birliği ile geciktirmeden projeleri uygulamaya koyacağız. Ölüdeniz kumburnuna herkes girebilmeli. Giriş ücretlerinin düşürülmesi için en kısa sürede bir değerlendirme yapacağız" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Çiçek: 'Ölüdeniz Giriş Ücretlerini Düşüreceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hasan: ne gerek varki çiçek. . Aga ya beleş 0 0 Yanıtla

Advertisement