Vali Çomaktekin'den Gölet İnşaatında İnceleme - Son Dakika
Yerel

Vali Çomaktekin'den Gölet İnşaatında İnceleme

Vali Çomaktekin\'den Gölet İnşaatında İnceleme

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Merzifon’un Karşıyaka köyünde yapımı devam eden sulama göletinde incelemelerde bulundu.

23.09.2015 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Merzifon'un Karşıyaka köyünde yapımı devam eden sulama göletinde incelemelerde bulundu.

Merzifon Kaymakamı Ozan Balcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri A. Faruk Aykutlu ve diğer yetkililerinde katıldığı incelemenin ardından köylülerle sohbet eden Vali Çomaktekin, "Burada çok güzel tarım arazileri var. Sizler rızkınızı bu arazilerden kazanıyorsunuz. Tabi bu arazilerden daha fazla verim elde edebilmek için sulu tarım yapmamız gerekiyor. Bu noktada bölgede bulunan su kaynaklarını geliştirmek ve kolay yolla suyu toprakla buluşturmak için göletlere ihtiyacımız vardır. Göletler sayesinde ek bir maliyet gerekmeden sulama gerçekleştirilmektedir. Bu da maliyetlerin düşmesini ve karlılığın artırmasını sağlamaktadır. Bunun için İl Özel İdaremiz gölet projelerine ağırlık vermektedir. Buradaki çalışmada bu projelerden bir tanesidir. Devletimizin bu anlamada önemli çalışmaları var. Hedefimiz bu projelerle kırsal alanları daha fazla yaşanabilir yerler haline getirmektir. Yapılan bu hizmetin köyümüze ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Köylülerin Kurban Bayramı'nı kutlayan Çomaktekin, Yeşiltepe köyündeki şehitler Ramazan Cuma ile Ahmet Aygül'ün mezarlarını da ziyaret edip dua etti. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Çomaktekin'den Gölet İnşaatında İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement