Vali Demir İlçelerde Yatırımları İnceledi - Son Dakika
Yerel

Vali Demir İlçelerde Yatırımları İnceledi

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Sarayköy ve Buldan ilçelerine yapılan yatırımları ve yeni yapılacak projeleri masaya yatırdı.

16.07.2014 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Sarayköy ve Buldan ilçelerine yapılan yatırımları ve yeni yapılacak projeleri masaya yatırdı.

Vali Abdülkadir Demir, Sarayköy ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette, Kaymakam Aydın Abak'tan ilçedeki yatırımların durumları hakkında bilgi aldı. Demir, daha sonra yaptığı konuşmada, ilçelerde yapılması beklenen yatırımların ve projelerin tamamlanması için toplantı yapacaklarını belirtti.

Sarayköy'ün en önemli sorununun jeotermalle bölgeye yapılacak sağlık turizmi yatırımları olduğunu kaydeden Demir, "Bölgede şu anda 1/1000'lik plan olmadığı için turizmcilerimiz yatırım yapmıyor. Bunun yanında MTA'nın da enerji konusunda ihaleye çıkarak bölgeyi enerji firmalarına vermesi yatırımcıları biraz daha etkiledi. 2008 yılından buyana bölgenin 1/1000'lik planı bekleniyor" dedi.

Vali Demir, bölgedeki turizm yatırımlarının arttırılması için gerekli girişimlerin yapıldığını, şu anda bölgedeki yatırımların hızlı bir şekilde yapılması için Maden Teknik Arama (MTA) ve Turizm Bakanlığı arasında bir görüşme yapıldığını bildirdi.

Sarayköy ilçesindeki toplantının ardından beraberindeki heyet ile birlikte Buldan ilçesine geçen Vali Abdülkadir Demir, burada kaymakam, belediye başkanı ve daire müdürleriyle ilçedeki yatırımları değerlendirdi.

Vali Abdülkadir Demir, Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi ile Buldan Devlet Hastanesi'ni ziyaretin ardından ilçeden ayrıldı. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Demir İlçelerde Yatırımları İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement