Vali Demirtaş, Esentepelilerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Vali Demirtaş, Esentepelilerle Buluştu

Vali Demirtaş, Esentepelilerle Buluştu

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Vali Yardımcısı Murat Süzen’le birlikte sabahın erken saatlerinde Adıyaman merkez Esentepe Mahallesine (Kerkişin) giderek okulun eski binasında incelemelerde bulunup, vatandaşlarla sohbet etti.

04.09.2015 11:30

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Vali Yardımcısı Murat Süzen'le birlikte sabahın erken saatlerinde Adıyaman merkez Esentepe Mahallesine (Kerkişin) giderek okulun eski binasında incelemelerde bulunup, vatandaşlarla sohbet etti.

Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere gittiği Esentepe Mahallesinde Vali Mahmut Demirtaş'ı Esentepe Muhtarı Şevket Bayrak ve vatandaşlar karşıladı. Esentepeli vatandaşlar mahallelerinde Vali'yi ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Demirtaş, vatandaşların ve Muhtarın mahallesine taziye evi yapılması talebini de değerlendirerek, vatandaşların ilettiği sıkıntıların giderilmesi için gerekli talimatları verirken sıcak ve samimi sohbet gerçekleştirildi.

Vali Mahmut Demirtaş, "Bu ziyaretlerle vatandaşlarımızla hasbihal ederek sorun ve ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyoruz. Mahalle Muhtarı ve vatandaşların ilettiği taziye evi talebini değerlendirerek, mahallede yaklaşık 10 yıldır kullanılmayan eski okul binasını tadilattan geçirerek taziye evine dönüştürülmesi için tahsis edeceğiz. Vatandaşımızın ihtiyaç hissettiği hizmetlerle ilgili öncelikli olanlardan başlayarak eksiklikleri gidereceğiz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Demirtaş, Esentepelilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement