Vali Deniz, Göle'de Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Deniz, Göle'de Ziyaretlerde Bulundu

Vali Deniz, Göle\'de Ziyaretlerde Bulundu

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Göle ilçesinde ziyaret ve denetlemelerde bulundu.

28.08.2015 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Göle ilçesinde ziyaret ve denetlemelerde bulundu.

İl Emniyet Müdürü Selami Hüner, İl Jandarma Komutanı Osman Yeşilöz ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Hakkı Özgür ile birlikte Göle'ye giden Vali Deniz, Kaymakamlık binası önünde Kaymakam Zafer Oktay tarafından karşılandı.

Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamında bir süre toplantı gerçekleştiren Vali Deniz, daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı'nı, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü, Piyade Emniyet ve Muhafız Bölük Komutanlığı'nı, Jandarma Komando ve Polis Özel Harekat birliklerini ziyaret etti. Güvenlik görevlileriyle görüşerek sohbet eden Vali Deniz, tatlı ikramında bulundu.

Temaslarını sürdüren Vali Deniz, ardından Göle'de yeni yapılan 40 yataklı Devlet Hastanesi'nde denetlemelerde bulundu. Müteahhit firma yetkilisiyle görüşen Vali Deniz, çalışmaların gidişatı hakkında bilgi aldı. Vali Deniz, Göle için büyük öneme sahip olan 40 yataklı Devlet Hastanesi'nin modern imkanlara sahip bir hastane olacağını ve Ekim ayı ortalarında hizmete başlayacağını bildirdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bünyesindeki Sentetik Halı Saha içerisinde yapılan yeni tribün çalışmalarını da yakından inceleyen Vali Deniz, daha sonra ilçeden ayrıldı. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Deniz, Göle'de Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement