Vali Kamçı'dan Bayram Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vali Kamçı'dan Bayram Ziyareti

Vali Kamçı\'dan Bayram Ziyareti

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Ramazan Bayramı dolayısıyla Erkek Yetiştirme Yurdu, MİAD Sevgi Evleri ve Huzurevi’ni ziyaret etti.

17.07.2015 20:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Ramazan Bayramı dolayısıyla Erkek Yetiştirme Yurdu, MİAD Sevgi Evleri ve Huzurevi'ni ziyaret etti.

Vali Kamçı'nın bayram ziyaretlerine 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Akyürek, Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Şerafettin Yılmaz ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Faruk Nalçacı'da eşlik etti.

Erkek Yetiştirme Yurdunda kalan gençlerle sohbet eden Vali Kamçı ve beraberindekiler bayramlaşma sonrası çocuklara bayram harçlığı vererek MİAD Sevgi Evlerine geçtiler. Burada kalan çocuklarla da sohbet eden Vali Kamçı, yurtlarda kalan çocuklar Devlet olarak her türlü imkanı sağladıklarını ve her türlü ihtiyaçların karşıladığını söyledi. Kamçı, yurtlarda kalan çocuklarında devlete, millete, bayrağa saygı göstermelerini isteyerek hayatta her zaman başarılı olmalarını istedi.

Vali Kamçı ve diğer ziyaretçiler çocuklara bayram harçlığı verdikten sonra 0-6 yaş gurubu çocukların kaldığı evleri de ziyaret ederek onlara oyuncak hediye edip çocuklarla yakından ilgilendiler. Huzurevini ziyaretinde de Huzurevi sakinlerine ikram edilen bayram tatlısından da yiyen Vali Kamçı yaşlıların bayramlarını tek tek kutladı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Kamçı'dan Bayram Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement