Vali Küçük, Karacabey'e Hayran Kaldı - Son Dakika
Güncel

Vali Küçük, Karacabey'e Hayran Kaldı

Vali Küçük, Karacabey\'e Hayran Kaldı

Bursa Valisi İzzettin Küçük, geçtiğimiz günlerde Karacabey'e gerçekleştirdiği ziyarette ilçeye adeta hayran kalırken, Karacabey'in her yönüyle Bursa'ya çok önemli değer kattığını söyledi.

30.09.2016 15:47

Bursa Valiliğine atandığı günden bu yana, kentteki 17 ilçeye ziyaretlerini hız kesmeden sürdüren Vali İzzettin Küçük, geçtiğimiz hafta Karacabey'e gerçekleştirdiği ziyarette, ilçenin geniş coğrafyasında yer alan birbirinden eşsiz ekonomik ve turistik alanları incelerken, Karacabey'in Bursa'ya en büyük değer katan ilçelerden biri olduğunu kaydetti.

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Karacabey ziyaretinde Belediye Başkanı Al Özkan'ı makamında ziyaret ederek, ilçede yürütülen çalışmalar ve hedeflenen projeler hakkında Başkan Özkan'dan detaylı bilgi aldı.

Karacabey'in verimli toprakları, modern teknolojiyi yakından takip edip uygulayan çiftçisi ile ülke ekonomisine can katan çalışkan insanlara sahip olduğuna vurgu yapan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, arz fazlası nedeni ile yaşanan pazar ve fiyat dengesizliğine çözüm olacak, alternatif ürün geliştirme çabalarına ağırlık verdiklerini kaydetti.

YENİ PROJELER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Karacabey'in en az tarım kadar önemli, tarıma dayalı sanayi tesislerine ve dünya ölçeğinde turizm değerlerine de sahip olduğunu dile getiren Başkan Özkan; sportif, sosyal ve kültürel çalışmalarından örnekler vererek, halen yürütülen ve önümüzdeki dönemde başlayacak projeler hakkında da Vali Küçük'e bilgi sundu.

Vali İzzetin Küçük'ün ilçeyi ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade eden Başkan Ali Özkan, ziyaretin ardından Vali Küçük'e ilçenin değerlerini sembolize eden çini tabak ve Longoz Ormanları'nda çekilmiş bir fotoğraf hediye ederken, kendisini her zaman ilçelerinde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacaklarını da kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Küçük, Karacabey'e Hayran Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement