Vali Küçük Suruç ve Akçakale'de - Son Dakika
Yerel

Vali Küçük Suruç ve Akçakale'de

Vali Küçük Suruç ve Akçakale\'de

Valiler Kararnamesi ile Urfa'ya atanan Vali İzzettin Küçük, Suruç ve Akçakale'de bir dizi gezi ve temaslarda bulundu.

04.03.2014 11:18

Vali Küçük, ilk olarak yakın bir tarihte açılışı gerçekleştirilecek olan Suruç tünellerinde incelemelerde bulundu ardından Suruçlularla buluşarak sorunları dinledi.

Vali İzzettin Küçük'e temaslarında Vali Yardımcısı Ramazan Seçilmiş, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü ve İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül eşlik ederken, heyeti Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Bozova Kaymakamı Recep Öztürk ve DSİ 15. Bölge Müdürü Numan Doğan Gündüz karşıladı.

Vali İzzettin Küçük, Suruç tünellerinde yürütülen çalışmalar ve tünellerin genel özellikleri hakkında yetkililerden bilgi aldı. Suruç tünellerindeki incelemelerinin ardından Suruç ilçesine geçen Vali Küçük, Suruç Meydanında vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Vali Küçük, meydanda bulunan bir kıraathanede oturarak vatandaşlarla sohbet etti.

Suruç esnafını da ziyaret eden Vali İzzettin Küçük On Bir Nisan Beldesini de ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.

İKİNCİ DURAK AKÇAKALE
Valisi İzzettin Küçük programlarına Akçakale gezisi ile devam etti. İlk olarak kaymakamlığı ziyaret eden Vali Küçük'ü ilçe Kaymakamı Eyüp Fırat karşıladı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından vatandaşlarla bir araya gelen Vali Küçük, bir çay bahçesinde vatandaşların sorunlarını dinledi.

Vatandaşlarla bir araya gelen Vali Küçük, daha sonra ilçede bulunan sınır kapısını da ziyaret ederek incelemelerden bulundu. İncelemelerinin ardından Suriyeli misafirlerin konakladığı Süleyman Şah Dinlenme Tesislerine geçen Vali Küçük, yetkililerden tesis hakkında bilgi aldı.

SAHRA HASTANESİNİ İNCELEDİ
Tesislerde kalan Suriyelilerle de bir araya gelen Vali İzzettin Küçük, görüşmelerinin ardından tesiste hizmet veren sahra hastanesini inceledi. Hastanede yatan hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunduktan sonra çocukların eğitim gördükleri alanlara geçen Vali Küçük, çocukların aldıkları eğitimler hakkında yetkililerden bilgi aldı. Farklı sosyal etkinliklerde eğitim alan gençlerin çalışmalarını oldukça beğenen Vali Küçük, tesislerde görev alan personellere de çalışmaları için teşekkür ederek buradan ayrıldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Vali Küçük Suruç ve Akçakale'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement