Vali Öztürk'ten Tatvan Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vali Öztürk'ten Tatvan Ziyareti

Vali Öztürk\'ten Tatvan Ziyareti

BİTLİS (İHA) – Son Valiler Kararnamesi ile Bitlis’ atanan Vali Orhan Öztürk, Bitlis’in Tatvan ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

03.03.2014 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BİTLİS (İHA) – Son Valiler Kararnamesi ile Bitlis' atanan Vali Orhan Öztürk, Bitlis'in Tatvan ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Vali Öztürk, Tatvan ziyaretleri kapsamında Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ve Tatvan 10. Motorlu Piyade Tugay Komutanı İlhan Kırtıl'ı makamlarında ziyaret etti. İlk olarak Tatvan Kaymakamlı'ğını ziyaret eden Vali Öztürk, kaymakamlık önünde Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ve ilçe kurum müdürleri tarafından karşılandı. Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ve kurum müdürleri ile bir süre sohbet eden Vali Orhan Öztürk, daha sonra Tugay Komutanlığına giderek Tugay Komutanı İlhan Kırtıl'ı ziyaret etti. Burada Tugay Komutanlığı şeref defterini imzalayan Vali Öztürk, daha sonra Tugay Komutanı İlhan Kırtıl ile bir süre bir süre sohbet etti. Daha sonra bir taziye evini ziyaret eden Vali Orhan Öztürk, taziye sahiplerine başsağlığı diledikten sonra Tatvan'dan ayrıldı. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Öztürk'ten Tatvan Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement