Vali Pekmez'e Hayırlı Olsun Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Vali Pekmez'e Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Vali Pekmez\'e Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Aksaray’a yeni atanan Vali Aykut Pekmez’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

17.06.2016 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'a yeni atanan Vali Aykut Pekmez'e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Vali Aykut Pekmez'e ilk ziyaret Aksaray'daki haber ajansları tarafından gerçekleştirildi. İhlas Haber Ajansı (İHA) İl Temsilcisi Yasin Can, Doğan Haber Ajansı İl Temsilcisi Hasan Bölükbaş ve Cihan Haber Ajansı İl temsilcisi Nazmi Çalışkan Vali Aykut Pekmez'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Pekmez'e hayırlı olsun temennisinde bulunan haber ajansı temsilcileri, birlik ve beraberlik içerisinde her çalışmada bulunmaktan memnuniyet duyacaklarını söylediler.

Vali Pekmez ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, medya sektörünün önemine ve çalışmalara dikkat çekti.

Ardından Aksaray İl Defterdarı Uğur Aslan ve yardımcıları Vali Aykut Pekmez'i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Vali Pekmez ziyaretinden dolayı Aslan ve beraberindekilere teşekkür ederek, valilik makamında misafirleriyle bir süre sohbet etti.

Aksaray Vakıfbank Müdürü Erhan Şahlanan, Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Koordinatörü Metin Altınsoy, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Birlik Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Avukat Mehmet Alacalı, Aksaray'ın esnaflarından Umut Yavuz ve Atilla Küçükcan Vali Aykut Pekmez'i ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Pekmez'e Hayırlı Olsun Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement